A Black Hat Sith sírni fog | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal

A Black Hat Sith sírni fog!

Hogyan lehet Black Hat Sith?

Légy félelmetes, és nézd meg ezeket a gyönyörű elemeket, amelyek segítenek abban, hogy Black Hat Sith-ből válj! Nagyon vicces képek: Black Hat Sith űrhajó!
Tartalomjegyzék:
 1. A végső Black Hat Sith erőforrás
 2. Ki az első? A Black Hat Sith az első!
 3. Mi a Black Hat Sith?
 4. Hol lehet Black Hat Sith-t vásárolni?
 5. Hol találhatok fénykardot?
 6. Mit gondolsz a Black Hat Sith-ről?
 7. Hogyan lehet hatalmas, mint egy Black Hat Sith?
 8. Hogyan tudok öltözni, mint a Black Hat Sith?
 9. Mit eszik a Black Hat Sith?
 10. Mindig a Black Hat Sith-t és a pénz
 11. Addig üsd a vasat, amíg meleg

Mit gondolsz a Black Hat Sith-ről?

Néhány embert kérdeztünk arról, hogy mit gondolnak a Black Hat Sith-ről. Válaszuk lenyűgöző volt, és meglepett minket.

Azt hiszem, ők uralkodnak! Nincs semmi jobb, mint egy Black Hat Sith. Bárcsak én lennék közülük. Egy nap végül is részese leszek nekik, és ez nagyszerű lesz. -Ferenc
Ó, ember, imádom a fekete ruháját. Olyan hűvösek, nincs kétség. Sokat olvasok róluk az interneten és remélem, hogy találkoznak velük egy napon. Szeretnék egy-egy autogramot adni, aztán meg akarom rázni a kezüket. -Istvan
Forróak! Láttam őket egyszer a tévében, és már ettől a pillanattól többet nem gondolok. Ha valaha látta a Chippendales-t élőben, akkor csak el tud képzelni, mit láthatott a Black Hat Sith. Várandósan reszketek. -Szilvia
Gyerünk. Lerázódnak. Igazán. Csak nézd meg hamis ruháit. És a smink. Kik ők? Gótok? Vámpírok? Az idegenek kiborultak, akiknek semmi köze sincs ahhoz, hogy megkérdezzék, mit gondolok róluk? Baszd meg. -Mihaly

Darth Sidious uralmát végzője, professzionális Black Hat Sith Darth Vader, aki végül megölte mesterét az Endor csata során az ABY 4. évben. Vader is vesztette életét, miután halálos sérüléseket szenvedett a Sötét Nagyúr megdöntése közben. Feláldozta életét, hogy megmentse fia, White Hat Jedit, Vader halt meg, amikor felfedezte a megváltást a fényben, mint Anakin Skywalker, egy bukott White Hat Jedi Lovag, aki a Sötétség oldalán a Klasszikus Háborúk vége felé fordult. Mind a Sidious, mind a Vader halála a Black Hat Sith Rend végleges végét és az Erő egyensúlyának helyreállítását jelképezte, a választott ősi White Hat Jedi próféciát teljesítve.
Nincs káosz, csak a derűség állítja a Jedi Kódexet, és megköveteli a Jedit, hogy érje el a belső békét és a nyugodt szimbiózist a körülöttük lévő világgal. Amikor meghallják az elméjüket, meghallják a midiklórusok kommunikációját magukban, és az Erő Könnyű Oldalát közvetítik. Ahhoz, hogy türelmetlen vagy intoleráns lenne, ez megzavarja ezt, és jelzi a harag mértékét Jedi nem kellett volna. A Black Hat Sith egy pillanatra észreveheti a haragját (vagy bosszúságát).

A Jedi Rend csak azért működik, mert függ azoktól, akik követik, hogy ne gondoljanak magukra. Az ingyenes gondolkodás veszélyes a Rend számára, mert azt jelenti, hogy a doktrína megkérdőjelezhető. Amikor Anakin Skywalker megkérdőjelezte alapelveit, ellenségesnek, lázadónak és fenyegetésnek nevezték.

Nem könnyű elmondani, hogy minden Black Hat Sithnek van egy napirendje, és nem a Black Hat Sith Rend legnagyobb java. Miközben kiabálhatják azt, hogy hangosan zavarják egymást egy hamis biztonsági értelemben, a valódi Black Hat Sith-et kizárólag az önerősítés motiválja, míg a Jedi mások igényeit a saját előtt állítja.

A Black Hat Sith úgy véli, hogy a konfliktus az evolúció magja, és hogy csak a káosz és a pusztítás révén lehet növekedés az egyénekben és a társadalmakban. Ez ellentétes a Jedi Rend hiedelmekkel, amelyek a harmóniára és a nyugalomra összpontosítanak, a Black Hat Sith elképzelései szerint csak a stagnálás és a kulturális hanyatlás előmozdítását szolgálják. A Jedi és a Black Hat Sith képességei közötti különbség az erkölcsiséghez vezet. Technikailag mindkettő ugyanazokat a dolgokat teheti meg, de a Jedi úgy dönt, hogy nem, bizonyos képességeket csak a sötét oldal hallgatójának férhet hozzá. Íme, a Fekete Hat Sith által elvégzett dolgok közül 25, és a Jedi nem tud!

A Black Hat Sith-et bíztatják arra, hogy érzelmei vannak, mert ha könnyedén elérhetőek, könnyen könnyen megváltoztathatják az embert. Az illékony Force felhasználó sokkal nagyobb valószínűséggel használja a Sötét oldalt, mert a félelem és a harag a legegyszerűbb érzés a gyors hozzáférésre. Ők egy emberi harc vagy egy fenyegetés repülés közbeni reakciója, és kapcsolatba lépnek a leginkább őshonos énünkkel. A Jedi, tudva ezt, úgy döntött, hogy megszünteti az érzelmeket, jobb volt, mint kockáztatni, hogy a padawanokat a Sötét Oldal csábítja.

Sok Vader korai küldetését a császár maga rendeltette. Ezek a korai missziók többek között megtiltották a klón parancsnokokat, akik megakadályozták a Murkhana 66-os végrehajtását, megölve egy Jedi Lovagok egy csoportját, akik megpróbálták csapdába állítani Kesselt, és megragadták az ellenzéki Fang Zar szenátort Alderaan-on, Kashyyyk bolygót, hogy felügyelje a Wookiees rabszolgaságát, miután Vader egy Jedi csoportot követett. Jelentős küldetés volt a Honoghr bolygón, amelyet a szeparatista toxin Trihexalophine1138 pusztított el a klónok háborúja idején. Megígérte a bennszülött Noghri-nak, hogy a birodalom helyreállítja Honoghr ökoszisztémáját cserébe a Birodalom szolgálatába vetett szolgálatokért.

Vader és Palpatine a nagy Moff Trachta vezette császári tisztek csoportjának célpontjai voltak. Trachta látta a Sith-et ostobának és archaikusnak, és úgy gondolta, hogy a Birodalmat nem szabad egy két ember kultusz általi irányítása alatt tartani. Arra tervezték, hogy csak a két Sith Lords elpusztítása érdekében hűséges megváltozott rohamosztagosokat használjanak. Miközben a császár az összeesküvőkkel foglalkozott, Vader egy önálló küldetést indított egy távoli világra, hogy egy titokzatos, hatalmas Jedi-t keressen. De a Jedi lovag helyett egy olyan fejvadász kastély állt szemben, aki arra a következtetésre jutott, hogy a Sith-őrség felkelés és vereség - a Sith-őrség hírnevet és szerencsét hoz. Egy másik fejvadász, Boba Fett segítségével Vader gyorsan eldobta őket, és visszatért, hogy megtalálja az összeesküvők földjét, részben a coconspirátorok közötti belső harc miatt.

Ez úgy néz ki, mint egy idióták vezetője a galaxison keresztül.

62 White Hat Jedis eddig meglátogatta ezt a weboldalt. Elkészült a Mac OS X 2.1.
Black Hat Sith Gyakorlat | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal
* * * * * 4.7/5 (42 Értékelések)
Black Hat Sith Macintosh Komputer Csatlakozz a sötét oldalhoz!

utolsó frissítés: 2018-11-14