A Black Hat Sith sírni fog | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal

A Black Hat Sith sírni fog!

Hogyan lehet Black Hat Sith?

Légy félelmetes, és nézd meg ezeket a gyönyörű elemeket, amelyek segítenek abban, hogy Black Hat Sith-ből válj! Nagyon vicces képek: Black Hat Sith űrhajó!
Tartalomjegyzék:
 1. A végső Black Hat Sith erőforrás
 2. Ki az első? A Black Hat Sith az első!
 3. Mi a Black Hat Sith?
 4. Hol lehet Black Hat Sith-t vásárolni?
 5. Hol találhatok fénykardot?
 6. Mit gondolsz a Black Hat Sith-ről?
 7. Hogyan lehet hatalmas, mint egy Black Hat Sith?
 8. Hogyan tudok öltözni, mint a Black Hat Sith?
 9. Mit eszik a Black Hat Sith?
 10. Mindig a Black Hat Sith-t és a pénz
 11. Addig üsd a vasat, amíg meleg

Mit eszik a Black Hat Sith?

A Black Hat Sith-ekről ismert, hogy egyáltalán nem eszik. A kozmikus energia elnyelésével túlélik. Hallottam pletykákat, hogy vegánok, de soha nem biztos ebben.
A Jedi nem táplálja a mások érzelmeit. Nem próbálják manipulálni másokat a létező államokba, hogy elfoghatnak. A Black Hat Sith sötétoldali energiát szerzett azoktól, akik körülöttük vannak, akik agonizálódnak, és ez adományozza őket képességeinek erejében. Ez érdekes, hiszen a Jedik nem kapnak ilyen erőt a mások pozitív érzelmeitől.

Ezra, Kanan és Ahsoka találkoztak az egykori Black Hat Sith tanonc Mauldal a Malachor Black Hat Sith templomban. Maul néhány évvel korábban a Malachoron szaladgált, és felfedezett egy titkot a Black Hat Sith templomban, amely lehetővé tenné számukra, hogy elpusztítsák a Black Hat Sith-et. Azonban nem volt ereje ahhoz, hogy saját magáért tegye. Maul sikerült barátkozni Ezra és a két Erő-hadvezérrel sikerült megszereznie a Black Hat Sith holokront. Maul később segítette a Jedit, hogy több Inkvizítort vezessenek. Annak ellenére, hogy Kanan és Ahsoka bizalmatlansága volt, Maul sikerült meggyőznie őket, hogy segítsenek neki azzal a lehetőséggel, hogy egyszerre és mindenkorra megsemmisítsék a Black Hat Sith-et.
Az első alkalommal, amikor a Force Lightning látható, a Jedik visszatér, amikor a császár kegyetlen hatalommal majdnem megöli White Hat Jedit. Újra látjuk, amikor megpróbálja használni a Mace Windu-t a Black Hat Sith Revenge-ben, bár a Jedi mester képes blokkolni a fénykardját. Egyes Jedi még belsőleg is fel tudja használni, testüket az Erő vezetőiént felhasználva elnyeli és eloszlatja, de csak rövid ideig.

A császár elsősorban a gazdagság, a birodalom adóztatása, valamint a felbecsülhetetlen művészet és tárgyak visszaszerzése, a kereskedelem, a készletek, a tisztelgés és a galaxisban rejlő tárgyak visszaszerzése volt. Vader hasonlóképpen semmit sem akart, és Dooku gróf bőséges eszközökkel volt az arisztokrata osztály. A Jedi gazdagságot követelt, mert az ahhoz való ragaszkodás gyakran elhomályosította az egyének azon ítéletét, akiknek inkább a másokra gondolnának, nem pedig magukra. A Black Hat Sithnek nem volt ilyen baj.
A hatalom vágya gyakran együtt jár a gazdagság vágyával. A nagy vagyon gyakran jön befolyása. Nem véletlen, hogy gyakran a Black Hat Sith sikeres és gazdag, mert biztosítja az irányítást bizonyos helyzetekben. Akár közvetlen erővel, akár kevésbé agresszív eszközökkel, gazdagságot szerezhetnek ahhoz, hogy kiváltságos státuszt biztosítsanak azokban a társadalmakban, ahol laknak.

Ez lehet Black Hat Sith. Légy gyors, menekülj!
Uristen! Ez a legfélelmetesebb Black Hat Sith, amit valaha láttam. Kérem, ébresszen fel, álmodnom kell! :-(

Milyen programot használ a White Hat Jedi a PDF fájlok megnyitásához? Adobe Wan Kenobi!

Egyetlen szóra emlékezett: "Kenobi". Egy Morley nevű Anacondan vezetésével Opress vissza tudta hozni Maulot az Éjnővéreknek kezelésre. A Nightsisters mágiája teljes egészében meggyógyult és egy pár új robotlábat kapott, Darth Maul vadászni kezdett az ember számára, aki majdnem elpusztította az életét, Obi-Wan Kenobit. Bosszúja végül véget ért Maul Mandalore irányításával és Kenobi igaz szerelmének halálával. Azonban Darth Sidious érezte korábbi tanítványai akcióját, és Mandalore-ba utazott, hogy véget vessen neki. Megölte az Opresset, és fogságba vette Maulot, és elzárta egy régi hegyi börtönbe, a Spire néven ismert börtönben, egy bonyolult Black Hat Sith gambitban, hogy egy hosszú és halálos vitát rendezzen az Éjszakaiakkal.

Miért ment át Anakin Skywalker az úton? A Sötét oldalhoz jutni.
A Black Hat Sith lelkiismeret nélkül, figyelmeztetés nélkül és kegyelem nélkül megöli. Néha játszanak az ételükön, és a halálos stroke előtt egy kicsit szeszélyes pletykát folytatnak, de a legtöbb esetben a Black Hat Sith gyilkosságot szenvedélynek tekinti. Mivel a Black Hat Sith-t nagymértékben befolyásolják az érzelmeik, a leginkább negatív hatásúak, a vérük iránti ízlése a legkisebbtől a legbosszantóbb bosszúvágyig terjedhet.

A fényszórók hét formája ellen harcolt a Jedik és a Black Hat Sith, akik részt vettek. a hetedik forma, más néven Juyo vagy később Vaapad. Agresszív fénykard stílusként ismerik, Mace Windu mester technikailag gyakorolta, aki az Erő Könnyű Oldalának fegyverét igyekezett magában hordani. Az Új Remény eseményei előtt Juyo-t a legagresszívebb formának tekintették, de Windu alapelveihez építette a csata élvezetének filozófiáját. Ez tette neki, és bárki is tanította a technikát, azzal a veszéllyel, hogy forduljon a Sötét Oldalhoz. Idővel a Jedi Rendben korlátozódott.
Sokan úgy látják Kylo Ren-t, mint Sötét oldal használóját, aki nem képes teljes hatáskörébe. Ő hajlamos a gyűlöletre dobni, amikor nem jut el az útjába, és a düh érzelmi robbanásaiba bökött, amikor a licitálás nem történik meg. Ez éles ellentétben áll a Darth Vader vagy a Darth Tyranus összegyűjtött hatásaival. Ugyanakkor olyan hatalmakat mutat ki, amelyeket a Black Hat Sith filmeken nem látott, például a személyek fagyasztására való képességüket, mozgásképtelenné téve őket anélkül, hogy kárt okozna nekik.

A Black Hat Sith szekta erõs érzékeny egyének, akik képességeiket az Erõ Sötét Oldalán szerezik. Ahol egyszer idegen fajként ismerték őket, a Jedi Rend által elűzött sötét Jediekkel való bentlakásos megkülönböztetés a későbbi évszázadokban csak a hatalom megszerzése iránti elkötelezettséggel járt. Yoda mester szerint a Sötét oldal nem erősebb, könnyebb és csábítóbb, és hihetetlen képességek ígérete, ha olyan érzelmeket szenvednek, mint a harag és a félelem, sok szerencsétlen Jedi bukását bizonyították.

A Legends kánonban a Csillagok háborúját bemutató játék a Black Hat Sith Alchemy nevű maszk formáját öleli fel, amelyet Palpatine szenátor használ fel, hogy elrejdelje valódi Black Hat Sith formáját, amely nyilvánvalóvá vált, amikor Force-villámlást használt Windu mester ellen. súlyosan megváltozott. Függetlenül attól, hogy ez volt-e az igazi formája, vagy az Erő Villám eredményeképpen nem ismeretes.

Vader vezetett egy kutatási projektet a Falleen-en. A szándéka az volt, hogy vizsgálatokat végezzen egy biológiai fegyver megépítéséhez. Volt azonban egy baleset, amely megfertőzte a tesztelő létesítményt körülvevő összes területet. Elővigyázatosságként Vader volt a "sterilizált" körzet körvonala, amely magában foglalta a mintegy 200 000 Falleen, köztük a Xizor herceg családjának megsemmisítését is. A Birodalom szemében a Falleen halála csak egy kis árat fizetett, mivel megakadályozta milliók halálát a bolygó többi részén, és megakadályozta a lehetséges többbolygó-járványt.

Röviddel ezután Vadert a császár elrendelte, hogy menjen a Samaria bolygóra, ahol a számítógépes rendszerek szabotálása okozta a bolygót a káoszba. A szabotőrész után ismét Ferus Olinbe rohant. Ezúttal azonban Olin védte a császárt, és nem lehet letartóztatni. A találkozó után azonban Vader rengeteg gondolat volt.
Néhány évvel később Vadert a Bellassai császári helyőrségre osztották fel. De miután lecsúszott Roan Lands-ről - az egyik a tizenegy ellenállók közül -, és még egyszer kitárta Olin árulását, a császár Olin nevében beavatkozott, és áthelyezte Vadert a Bellassan-hegységben épülő zűrzavaros helyőrségbe.

Ugyanebben az évben Vader titokban egy gyakornokot tanított, akit felszólítana, hogy vadászni és elpusztítani a szökevény Jedi-t. Ez a tanítvány egy titkos telek része volt, hogy megdöntsék Palpatine-t.

64 White Hat Jedis eddig meglátogatta ezt a weboldalt. Elkészült a Mac OS X 2.1.
Black Hat Sith Gyakorlat | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal
* * * * * 4.7/5 (42 Értékelések)
Black Hat Sith Macintosh Komputer Csatlakozz a sötét oldalhoz!

utolsó frissítés: 2018-11-14