A Black Hat Sith sírni fog | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal

A Black Hat Sith sírni fog!

Hogyan lehet Black Hat Sith?

Légy félelmetes, és nézd meg ezeket a gyönyörű elemeket, amelyek segítenek abban, hogy Black Hat Sith-ből válj! Nagyon vicces képek: Black Hat Sith űrhajó!
Tartalomjegyzék:
 1. A végső Black Hat Sith erőforrás
 2. Ki az első? A Black Hat Sith az első!
 3. Mi a Black Hat Sith?
 4. Hol lehet Black Hat Sith-t vásárolni?
 5. Hol találhatok fénykardot?
 6. Mit gondolsz a Black Hat Sith-ről?
 7. Hogyan lehet hatalmas, mint egy Black Hat Sith?
 8. Hogyan tudok öltözni, mint a Black Hat Sith?
 9. Mit eszik a Black Hat Sith?
 10. Mindig a Black Hat Sith-t és a pénz
 11. Addig üsd a vasat, amíg meleg

Mi a Black Hat Sith?

Ez egy nehéz kérdés. Válaszol majd erre? Találjuk ki.
A Black Hat Siths kifejezés néha, néha azt jelentette.
Most mindenki megkérdezi: hogyan válhattam olyan félelmetes és félelmetes, mint egy Black Hat Sith?
Bár a Jedi és a Black Hat Sith tanításának terméke, Ren arra törekedett, hogy elpusztítsa mindkét megrendelés együttes örökségét a vágytól, hogy teljesen megszüntesse a kapcsolatait a múltjával.

A Naboo invázió előtti ezer évig a Black Hat Sith a belső kihívások eredményeképpen a kihalás szélén állt. Közel pusztulásuk után Darth Bane a Black Hat Sith egyetlen Sötét Nagyúrává nőtte ki magát, és lehetővé tette, hogy elfogadja a Második Szabályt. Mostantól csak két Black Hat Sith Lord lesz - mester és tanonc - bármikor. Azt tanácsolta Kanannak, hogy egy objektum használható mind a jó, mind a rosszért, és hogy csak az embernek volt hatásköre megváltoztatni. Kanan elhagyta a Black Hat Sith holokront a Bendu gondozásában.

Később Ezra a Black Hat Sith Holocron befolyása alá került, amelyet egy jelenlét nevű szervezet lakott. A holokron irányítása alatt Ezra több agresszív harci technikát tanult, például egy AT-DP gyalogosvezetőt arra kényszerítve, hogy megtámadja a bajtársait, és a hídról gyalogoljon. Ezra a Black Hat Sith Holocron általi használata feszült kapcsolatot tartott Kanan mesterével, aki elkobozta. Kanan később találkozott egy erőteljes Force-wielderrel, a Bendu-ként, aki a középső és a világos sötét oldalakat alkotta. A Galaktikus Köztársaság korszakában a White Hat Jedi a galaxisban a béke és az igazságosság őrei voltak, míg a Black Hat Sith titokban működött.

A császárnak több citadellája volt, valami titkos, és néhány nem. Míg a Jedieknek bolygónk templomában kell lakniuk - vagy egy kis kunyhóban egy mocsári bolygón - a Black Hat Sith képes megfelelően megszállni és kényelmesen és stílusosan élni, ahogyan az igényeik igénylik. Amikor az űrben vannak, a legnagyobb és legmegdöbbentőbb űrhajókon élnek, mint például a Halálcsillag.

Én vagyok az apád.

Egy évvel később Vader meglátogatta a Lothal Jedi templomot, ahol az ötödik testvér és a hetedik nővér megpróbálta elfoglalni Ezra, Kanan és Ahsoka. Vader megjegyezte, hogy a Császár elégedett lesz a felfedezéssel. Amikor az ötödik testvér megjegyezte, hogy a Jedi ereje növekszik, Vader azt válaszolta, hogy ez lesz a visszadobásuk. A Black Hat Sith Lords később érdeklődést mutatott a Black Hat Sith templomban Malachoron, amelyről úgy vélték, hogy otthont ad egy olyan fegyvernek, amely képes elpusztítani az egész életet. Vader újabb Inkvizítort küldött a nyolcadik testvérnek, hogy "árnyékot" keressen, és szerezzen be egy Black Hat Sith holokront.

Ventress számos alkalomra bekapcsolódott Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi és Ahsoka Tano fénykard párbajokban. Hűséges volt, végül elárulta a mesterét Darth Sidious parancsára. Dooku hamarosan Dathomirbe utazott, hogy találkozzon az Éjnővérekkel abban a reményben, hogy új tanítványt keres. Dooku és az Éjnővérek végül úgy döntöttek, hogy egy fiatal Zabrak nevű Savage Opress, Darth Maul testvére. Mindazonáltal Asajj Ventress bosszút keresett Dooku árulásáért és az Opress-ot célként használta. Két igényes mester között megfordult, az Opress végül mind Dooku, mind Ventress felé fordult. Visszatérve az Éjnővérekhez, Opress úgy találta, hogy testvére, Darth Maul nem ölték meg, ahogy azt korábban hitték. Maul túlélte a sérüléseit a Naboo-nál, mert puszta támaszkodott a sötét oldalra, és Lotho Minor szemétládájában élt. Maul tragikus eseményei azonban őrültségre vezették.

A Black Hat Sith, más néven Black Hat Sith Order, egy erõs hadvezérek õsi rendje volt, amelyet az Erõ sötét oldalára fordítottak. A Jedi Rend különbözõ frakciójaként a Black Hat Sith a White Hat Jedi halandó ellensége lett, és számos háborúban harcolt velük szemben. Az olyan érzelmek, mint a gyűlölet, a harag és a mohóság, a Black Hat Sith megtévesztőnek és végül megszállottnak bizonyult a felhalmozás erejével, nem számít a költségeknek.

Talán néhány vélekedése agresszióban gyökereződött, de többnyire az ötleteit egyszerűen leállította. Sem Kenobi mester, sem Windu mester, sem Yoda mester nem élt el ötleteivel, míg Palpatine kancellár / Darth Sidious megtette. A fiúval folytatott bonyolult és gondolkodó beszélgetések során képes volt rávenni a sötét oldalra a szabad akarat ígéretével. Tekintettel arra, hogy a Jedi Rend nagyobb jótéteménye helyett a hatalmait saját magáért használja fel, úgy véli, hogy meg tudja menteni felesége életét.

Kötésük olyan erős volt, hogy ténylegesen képesek voltak kölcsönhatásba lépni egymással egy fizikai környezetben. Bár látták egymást, Rey volt az egyetlen, aki Kylo Ren-t láthatta jelenlegi helyén. Erősségi kötésük Reyt hitte, hogy a sorsuk összefonódott.

Black Hat Sith Marauders, a Black Hat Sith Warriors változata, rendszeresen felelősek a Black Hat Sith legdurvább cselekedeteiért. Felkészülésük hangsúlyozta a fénykard erőteljes kihasználását, szemben az Erővel. A Fekete Hat Sith Marauder őrült fizikai képessége egy félénk oldalfolyamat, amelyet megvetéssel, haraggal és reménytelenséggel táplálnak. Ennek következtében a legtöbb Marauders egy normális White Hat Jedi-t folytathat párhuzamosan, és könnyedén nyerhet. A mások ellenõrzésének árnyalataihoz és az Erõ megértése nélkül a Maraudert rendszeresen megzavarta a Black Hat Sith Lords vágyai teljesítésével.

White Hat Jedi által létrehozott Kun Exar Kun felosztott White Hat Jedi Order, hogy fontolja meg a Black Hat Sith eljárásokat. A Nagy Fekete Hat Sith Háború közepette a Testvériség arra törekedett, hogy legyőzzék a Krath köztársaságot és a mandalori keresztes hadjárókat.

Az "Eredeti Black Hat Sith" egy sötétedik és nagymértékben homályos tanítványi kérés az Erő homályos oldalához. Darth Traya a Jedi polgárháború Jedi Exile-t először adták ki.

Korriban volt az egyetlen bolygó a Horuset keretrendszerben, amely a koros uralom felett helyezkedett el. Ez volt a Black Hat Sith, a Sith Order és a Black Hat Sith sötét, sötét, sötét földi sötét urainak első homeworldja, és gigantikus, tompa oldalú hatalmat tartalmaz.

A halálhoz közeledve Anakin megkérte Luke-ot, hogy segítsen neki eltávolítani a maszkot, hogy saját szemével láthassa a fiát, nem pedig a maszk lencsék szűrőin keresztül. Luke segített megszüntetni a maszkot, és először látta apja arcát. Alatt, Anakin Skywalker kopasz volt, hajfürtjeit már elégették Mustafar lángjaiban, és a Mustafar hevéből származó sebek még nem gyógyultak. Azonban a szeme már nem egy Sith-Lord égő sárgája volt, hanem egykori önmagának csillogó kékje. Anakin azt mondta Lukenak, hogy igaza volt róla, még mindig benne volt benne; és elmondja a húgának, Leia is. Ezekkel az utolsó szavakkal Anakin Skywalker meghalt, és az Erővé vált. A Vader maszkja mögötti utolsó szavai különösen a Lukács tiltakozására reagáltak, hogy a maszk nélkül hal meg, Vader azt válaszolta: "Semmi sem állíthatja meg most." Ezek a szavak végül elutasították Darth Sidious mesterének hazug ígéreteit, és ismét megfogalmazták az Erő könnyű oldalát.

Luke elfogásának előestéjén Vader ismét megpróbálta meggyőzni Luke-ot, hogy csatlakozzon a sötét oldalhoz, de ezúttal Vader érdekeit a vágya védte a fiát. Amikor ez meghiúsult, Vader elvitte őt Palpatine császárhoz a hiányos II. Luke vonakodva harcolt egy fénykardos harccal a Vader-szal, megfelelt Vader mesterkedéséről az V. formáról, saját V alakú penge munkájával, miközben megpróbálta meggyőzni apjától, hogy lemondjon az Erő sötét oldaláról. Ennek lehetővé tételével Luke Skywalker mindent kockára kockáztatott, hogy biztosítsa a Lázadó Szövetség győzelmét és apja megváltását a fény felé.

Az önfeláldozás végső erőfeszítésében Anakin szó szerint megdöntötte Mesterét, nagy erejével felemelte a földről, és haláláig a halálcsillag reaktortengelyébe vetette. Azonban a saját életének költségei voltak. Anakin súlyosan megsebesült a császár erõs villámlásában, és a légzéskészüléke rövidre zárult. Mégis ez az egyetlen cselekedet hozta vissza a könnyű oldalra.

80 White Hat Jedis eddig meglátogatta ezt a weboldalt. Elkészült a Mac OS X 2.1.
Black Hat Sith Gyakorlat | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal
* * * * * 4.7/5 (42 Értékelések)
Black Hat Sith Macintosh Komputer Csatlakozz a sötét oldalhoz!

utolsó frissítés: 2018-11-14