A Black Hat Sith sírni fog | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal

A Black Hat Sith sírni fog!

Hogyan lehet Black Hat Sith?

Légy félelmetes, és nézd meg ezeket a gyönyörű elemeket, amelyek segítenek abban, hogy Black Hat Sith-ből válj! Nagyon vicces képek: Black Hat Sith űrhajó!
Tartalomjegyzék:
 1. A végső Black Hat Sith erőforrás
 2. Ki az első? A Black Hat Sith az első!
 3. Mi a Black Hat Sith?
 4. Hol lehet Black Hat Sith-t vásárolni?
 5. Hol találhatok fénykardot?
 6. Mit gondolsz a Black Hat Sith-ről?
 7. Hogyan lehet hatalmas, mint egy Black Hat Sith?
 8. Hogyan tudok öltözni, mint a Black Hat Sith?
 9. Mit eszik a Black Hat Sith?
 10. Mindig a Black Hat Sith-t és a pénz
 11. Addig üsd a vasat, amíg meleg

Ki az első? A Black Hat Sith az első!

2018 Augusztus 8-án a Google így nézett ki. A Black Hat Sith internetes weboldala az első helyen szerepel a Google-on. Még az én két buta képem is ott van.

White Hat Jedi a Black Hat Sith ellen! Fény árnyékokkal szemben. Jó a gonosz ellen.

A Blac kHat Sith az #1!
A Black Hat Sith az #1! Ez túl vicces ahhoz, hogy igaz legyen. De miért van a rangsor 4.3/5 helyett 5/5? Az utálkozók utálni fognak.

Hogyan csináltam ezt? Csak annyit tudok mondani: eddig csak White Hat Jedi technikákat használtam, hogy elérjem ezt a csodálatos eredményt. Eddig szórakoztató játék volt, különösen, ha a németek ellen versenyez. Eddig ez a weboldal 1284 látogatót tartalmaz. Nem rossz egy olyan weboldal számára, amely annyira csúnya, mint ez. Lássuk, hogyan folytatódik a verseny, és ki fog nyerni a végén.

2018 augusztus 18: Oké, baszd meg! Ez a webhely szó szerint láthatatlan a Google-on. Úgy tűnik, mindent megtettem, amikor a fekete kalapot viseltem. De most az oldalam visszatért a keresési eredményekbe, mert kibaszottul vagyok.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy bármikor két Black Hat Sith is létezik, és identitásaik nem mindig ismertek, a tulajdonságaik ismerete nem mindig pontosítható. Azonban, miután számos regényben hivatkoztak rá, Rogue One végül megmutatta a lenyűgöző kastélyt, amelyet Vader hazaért Mustafarnak, a bolygónak, amelyik őt a fecsegő kiborgjává tette.

Az a képesség, hogy létrejöjjön egy elme híd vagy a Force Bond a két Erő felhasználó között, olyan megmunkálás, amely óriási erőfeszítést igényel, és általában csak egy hatalmas Dark Side felhasználó használja. Bár igaz, hogy mind a Black Hat Sith, mind a Jedik időnként képesek egymás gondolatait olvasni, és a galaxis hatalmas kiterjedéseit összekötő elméjüket csak az első rend legfelsõbb vezetõi sznoka hajtotta végre. Összekapcsolta a Kyro Ren nevű tanítványa elméjét a Rei Jedi gyakornokjával abban a reményben, hogy feltárja Luke Skywalker helyét.

A konkrét Black Hat Sith követők Black Hat Sith Assassin's-et is bevonták, akik inkább az árnyékokat akarták becsapni, ahelyett, hogy szabványos csatában rajzolnának. Jedi áldozatok A Jedi veszteségek, gyakran önállóan vagy kis összejöveteleknél használják a lopakodó mezőgyártókat és a nem szokványos erőszakot. Míg néhányan fénykardot használtak, a legtöbbet hagyományosabb verekedős fegyverekkel küzdenek, például kényszerítik a pontokat. Darth Traya, Darth Sion és Darth Nihilus idézték a Black Hat Sith Assassin hadseregét a Jedi polgárháborúból, ami a White Hat Jedi Rend szoros megsemmisítését okozta. A Black Hat Sith Assassins az ellenségeik erejétől vonta el erejét.

A Black Hat Sith Birodalom A Sötét Hat Jedi elhagyta a Galaktikus Köztársaságot, miután megsemmisült a Corbos-i csatában a Százéves Sötétség közepette. A fekete kalap Sith hosszú távon újra felfedezte a Köztársaságot. A Black Hat Sith Sötét Nagyúrja Naga Sadow a Nagy Hyperspace Háború közepén támadást indított a Birodalom ellen, de elszállt. A Black Hat Sith Birodalmat a Köztársasági Erők teljesen eltörölték a Korribani Második Csata következtében.

White Hat Jedi Revan és Malak. A Jedi átváltozik, a fiatal új galaktikus hatalom uralkodott a Köztársaság ellen a második fekete kalap háború közepette. Darth Revan helyreállítása és Darth Malak bukása után a birodalmuk töredezett csoportokra és hosszú távon.

A Százéves Sötétség után a Sötét Jedi tartózkodó beavatkozott a Black Hat Sith fajhoz, és a Black Hat Sith-t a Force hatalmak felhasználásával irányította. A Nagy Hyperspace Háború után Korriban elengedték és egy terméketlen világgá lett. Két Black Hat Sith Akadémia helyszíne volt, és az Új Black Hat Sith Rend központi állomásává vált.

Lelke Byssbe utazott, ahol egy olyan klóntestet élt, amelyet előkészített. Hat évvel Endor első halálát követően hatalmas támadást indított a Deep Core-ről, amely közel volt az Új Köztársaság elpusztításához. A győzelmek azonban nem sokáig tartanak, mivel Palpatine klónjait a volt császári királyi őrség, Carnor Jax szabotálja. Palpatine-t megölték egy utolsó alkalommal, amikor megpróbálta Anakin Solo testét Onderonnal rendelkezni, amikor Han Solo lőtték őt, Empatojayos Brand, egykori Jedi Lovag kötötte a lelkét Palpatine-nak, Palpatine-t mélyen az Erő mélyébe húzva.

Palpatine érkezése után Vadert elküldték a Halálcsillagot őrző Császári Flotta parancsára, Endor túlsó oldalán tartva. Itt érezte, hogy a fiú megérkezik a lázadó sztrájk csapattal, és elpusztítja a pusztító generátort, amely védte a halálcsillagot. Amikor tájékoztatta a császárt, Palpatine azt tanácsolta neki, hogy menjen Endorba, és várjon Luke-ra.

Palpatine, más néven Darth Sidious volt a Galaktikus Köztársaság utolsó legfelsőbb kancellárja és a Galaktikus Birodalom első császárja. Ő volt a Sith utolsó sötétúrja is, aki követte a 2. szabályt, és sokak szerint a legerősebb Sith-Lord volt, aki valaha is létezett. Palpatine képes volt létrehozni birodalmát egy komplex master terv kidolgozásával, amely a klónok háborúinak elindítását jelentette, egy olyan galaxis-szintű konfliktus, amely milliárdokat érez. Maga Palpatine maga is a Galaktikus Köztársaság, és titokban a Független Rendszerek Konföderációja volt, amely lehetővé tette számára, hogy meghosszabbítsa a konfliktust, hogy több végrehajtó hatalmat szerezzen a szenátusból.

Luke lenézett az apja jobb, megszakított karjának láttatásához, és amikor látta, hogy olyan mechanikus, mint ő, rájött, hogy Vader utódává válik. Rettegett attól a pillanattól kezdve, hogy Luke akart csinálni, Luke Obi-Wan és Yoda tanításainak kombinációját és az Erő könnyű oldalát alkalmazta, hogy nyugodjon le. Luke lerázta a fénykardját, elutasítva a császár ajánlását, hogy csatlakozzon hozzá, mint új tanítványa, kijelentve, hogy Jedi volt, mint az apja. A császár felháborodott a terveinek kudarcáért, és felszabadította a Force villám támadását Luke ellen. Véget nem érve, Luke szenvedte Palpatine haragját, és Vader, semmilyen körülmények között nem harcolt, csak annyit tudott figyelni, ahogy Luke Skywalker haldoklott.

Amikor a kancellár teljesítménye elérte csúcspontját, Palpatine eltörölte a köztársaságot, és maga helyettesítette az első galaktikus birodalmat. A galaxis imperializációjával Palpatine hatékonyan teljes körűen irányította népét, és képes volt létrehozni az egyik legerősebb katonai erőt, amelyet a galaxis valaha látott. Tizenkilenc évvel Palpatine szabálya viszonylag ellenállhatatlanul maradt, amíg az elkeseredett volt császári szenátorok megalapították a Szövetséget a Köztársaság helyreállítására. A galaktikus polgárháború évekig tart, de 4 ABY-ban Anakin Skywalker, egykori Sith-tanítványa megölte az Endor-i csata során. Ez azonban nem jelenti a birodalom végét.

86 White Hat Jedis eddig meglátogatta ezt a weboldalt. Elkészült a Mac OS X 2.1.
Black Hat Sith Gyakorlat | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal
* * * * * 4.7/5 (42 Értékelések)
Black Hat Sith Macintosh Komputer Csatlakozz a sötét oldalhoz!

utolsó frissítés: 2018-11-14