A Black Hat Sith sírni fog | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal

A Black Hat Sith sírni fog!

Hogyan lehet Black Hat Sith?

Légy félelmetes, és nézd meg ezeket a gyönyörű elemeket, amelyek segítenek abban, hogy Black Hat Sith-ből válj! Nagyon vicces képek: Black Hat Sith űrhajó!
Tartalomjegyzék:
 1. A végső Black Hat Sith erőforrás
 2. Ki az első? A Black Hat Sith az első!
 3. Mi a Black Hat Sith?
 4. Hol lehet Black Hat Sith-t vásárolni?
 5. Hol találhatok fénykardot?
 6. Mit gondolsz a Black Hat Sith-ről?
 7. Hogyan lehet hatalmas, mint egy Black Hat Sith?
 8. Hogyan tudok öltözni, mint a Black Hat Sith?
 9. Mit eszik a Black Hat Sith?
 10. Mindig a Black Hat Sith-t és a pénz
 11. Addig üsd a vasat, amíg meleg

Hol találhatok fénykardot?

Szeretnék fénykardot készíteni! Kérlek, apu, megvásárolhatsz egy fénykardot?
Szeretne egy törekvő Black Hat Sith-t keresni? Voltál valaha arról, hogy saját lézer kardod van? Eljött az ideje. Válasszon három csodálatos szín közül! Legyen egy fehér kalap Jedi vagy egy Black Hat Sith! Uralni a világot!
Ha nem ellenőrzi ezt, akkor biztosan hiányzik a hűvös ember. Komolyan, hogy lehet Black Hat Sith fénykard nélkül? Kattintson ide és csatlakozzon a sötét oldalhoz.

Black Hat Sith Lézer Kard
Lézer kard fény, hang és rezgés!!!
Csak te tudod elsajátítani a kardot.

A fénykard egy kitalált energia kard a Star Wars univerzumban. A tipikus fénykardot egy mágnesesen lezárt plazma lumineszcens pengejével ábrázoltuk, amely körülbelül egy méter hosszúságú.

Egy bölcs ember egyszer megkérdezte: Mi a csillag?
Egy még bölcsebb férfi válaszolt: Egy fix fényes pont az éjszakai égbolton, amely egy nagy, távoli izzó test, mint a nap.

A Force Stasis nevű képesség az egyik aláíró lépés. Vader gyakran használta a Force Choke-ot, míg Palpatine gyakran alkalmazta a Force Lightning-et, míg ez a manőver szorosan kapcsolódik hozzá. Többször is megteszi Rey-t mind a Force Awakens, mind az Last Jedi számára.

Igaz ugyan, hogy a Black Hat Sith, mint Darth Vader, nem volt szüksége többé elrejteni identitását Black Hat Sith-ként, hanem csak azért, mert ő és mestere végül sikeresen uralkodtak a galaxison a Black Hat Sith mindig is azt akarta tenni, hogy a Jedi Rend törölte őket.

A manővert nyersnek és rendkívül manipulatívnak tekintjük, mivel kényszeríti az egyéneket arra, hogy az Erő felhasználójának akarata legyen. Miközben a Jedik ismertté vált a telepátia, hogy elolvassák valakit, vagy használják az Erőt, hogy befolyásolják a szerencsejátékokat, például a Phantom Menace-ban, a vonalat a fizikai sérülést okozva befolyásolják az ember döntését.

Mivel a Black Hat Sith célja, hogy elrejtse jelenlétüket ellenségeikből, gyakran kényszerülnek kettős életet élni. Miközben a Black Hat Sith filozófiáit titokban titokban gyakorolják, gyakran a kormányzaton vagy a társadalomban betöltik pozícióikat, hogy elterelje tevékenységüket. Palpatine császár egykori mestere, Darth Plagueis volt egy Munn üzletember, akit Hego Damask néven álcáztak. Palpatine, mielőtt császár lett volna, a Naboo szenátorává vált, és senki sem tudta, hogy tényleg Darth Sidious. Gróf Dooku Serenno arisztokrata volt, de Darth Tyranus titokban elment.

Exar Kun, Darth Bane, and Darth Sidious all used this power to varying degrees of success. In the case of Exar Kun, the Jedi he sought to possess was too strong willed and, failing to possess her mind, ended up disintegrating his own physical body. According to Legends canon, Darth Sidious transferred his essence into clones after the failed attempt to kill him by Darth Vader, but his Dark Side powers caused them to degenerate too quickly.

A White Hat Jedi Kreia, amelyet Darth Traya néven ismerünk, két elhomályosított kezdetét vette fel, és számos új Black Hat Sith-et készített a Malachor V Trayus Akadémián Miután a triumvirátusból kilépték a két maradék Black Hat Sith Lordot; Darth Nihilus és Darth Sion végrehajtották az első fehér harisnyakú Jedi Purge-ot. A Black Hat Sith Triumvirátus Darth Revan a Black Hat Sith Birodalom. A Rakata Prime-i csata után valamikor meggyógyult. A Black Hat-nak van Sith-féle alárendeltje, a Black Hat Sith Masters és különösen a Black Hat Sith Assassins. Az egyének hosszú távon megverték a White Hat Jedi Exile-t.

Abban a pillanatban, amikor Palpatine magát a Galaktikus császárt kifejezte, a Black Hat Sith irányította az ismert rendszert, politikai értelemben, a kékből. Ezzel az új, elsöprő szakértővel a Birodalomban olyan tisztviselőkre volt szükség, akik valamilyen mértékben támogatók voltak, ha nem a homályos oldalon. Black Hat Sith minden szigorú értelemben, ezek a félig fekete Hat Sith flunkies voltak a Sötét Side Adepts. A császár szolgálatában erõszakos erõszakosak, megerõsítették Fekete kalapját, melyet Sith futott, a hangárok, a szakemberek, a tudásügynökök, a katonai hatóságok stb. Részeként dolgozott. A tompított oldalsó adeptusok különösen fontosak voltak, amikor Palpatine újra bekerült a klóntestébe, hat évvel azután, hogy elhaladt.

A Black Hat Sith volt egyfajta vörös-megtisztított humanoidok lokalizálódtak Ziost és Korriban, amelyeket elnyomott sötétfehér kalapéd Jedi nyomta el. A felfedezésük előtt a Black Hat Sith szelíd és szerény slave osztályba került, és egy tehetséges és klasszikus Massassi osztályban. Egy idő múlva a Black Hat Sith a Black Hat Sith Alchemy cselekedete révén a Humán Sötét Fehér Jedi elé állt, és a két embercsoport felborította az egyiket.

Black Hat Sith Marketing Reklam Lézer Kard

De Anakin soha nem felejtette el a fájdalmat, amelyet Dooku gróf egyszer erőszakos villámcsapás halálos erejével támadott meg, és nem bírta elviselni a fia ilyen kínos helyzetét. Nem tudta megmenteni az édesanyját, mert sok évvel korábban halt meg Mace Windu mesterének erejével, meggyilkolta a Jedi több százat, elvesztette a legjobb barátját, úgy gondolta, hogy szándékosan megölte a feleségét, de megmenthette fiú. Anakin Skywalker nem állhatott meg, és hagyta, hogy a fia leesik. Ettől a pillanattól Darth Vader már nem volt több, és Anakin Skywalker újjászületett.

Ebben az időben Palpatine könyörtelenül megkísérelte elcsábítani Luke-ot a sötét oldalra, kínozva őt a Lázadó Szövetség vereségével és a barátai halálával. Luke azonban továbbra is megpróbálta megakadályozni az apja elleni harcot. Vader, aki megpróbálta Luke gondolatait, rájött, hogy Luke mellett lánya is van: Leia Organa, Luke ikertestvére. Vader boldogan szerzett ezen új információkat, úgy döntött, hogy ezt a tudást használja Luke ellen, azzal fenyegetve, hogy Leia korrupt lesz. Luke feldühítette, meggyújtotta a fénykardját, és haraggal és gyűlölettel harcosan támadta Vadert. Végül Luke levágta Vader mechanikus jobbkezét, legyőzve a Sötét Nagyúrat. Palpatine, győzedelmeskedve, sürgette Luke-ot, hogy teljesítse sorsát, és vegye az apja helyét a Sötét Nagyúr oldalán. Vader rájött, hogy Darth Sidious elárulta, ahogyan Darth Tyranust huszonhárom évvel ezelőtt elárulta.

Vader leginkább személyes feladata volt a 66-os Rend túlélőinek megtalálása és megszüntetése. Empatojayos Brand volt, aki kénytelen volt életének hátralevő részét kényszeríteni; An'ya Kuro, akit a Jedi-templomból a "Sötét Nő" -ként ismer;

Luke megszabadult a felrobbanó Halálcsillagtól az űrsiklóban, apja páncéljaival és mesterséges maradványaival, és eljutott az Endor erdei holdjába, ahol Darth Vader páncélja egy Jedi néven lett megkorbácsolva, mivel Anakin teste elhaladt a fényben. Az ünneplés ideje alatt Luke látta a megbocsátott Anakin elképzelését; egészben, és a Vader mesterséges teste nélkül. Obi-Wan Kenobi és Yoda volt mellette. Sorsát teljesítette, Anakin Skywalker átment az Erő könnyű oldalának ölelésébe.

78 White Hat Jedis eddig meglátogatta ezt a weboldalt. Elkészült a Mac OS X 2.1.
Black Hat Sith Gyakorlat | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal
* * * * * 4.7/5 (42 Értékelések)
Black Hat Sith Macintosh Komputer Csatlakozz a sötét oldalhoz!

utolsó frissítés: 2018-11-14