A Black Hat Sith sírni fog | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal

A Black Hat Sith sírni fog!

Hogyan lehet Black Hat Sith?

Légy félelmetes, és nézd meg ezeket a gyönyörű elemeket, amelyek segítenek abban, hogy Black Hat Sith-ből válj! Nagyon vicces képek: Black Hat Sith űrhajó!
Tartalomjegyzék:
 1. A végső Black Hat Sith erőforrás
 2. Ki az első? A Black Hat Sith az első!
 3. Mi a Black Hat Sith?
 4. Hol lehet Black Hat Sith-t vásárolni?
 5. Hol találhatok fénykardot?
 6. Mit gondolsz a Black Hat Sith-ről?
 7. Hogyan lehet hatalmas, mint egy Black Hat Sith?
 8. Hogyan tudok öltözni, mint a Black Hat Sith?
 9. Mit eszik a Black Hat Sith?
 10. Mindig a Black Hat Sith-t és a pénz
 11. Addig üsd a vasat, amíg meleg

Hol lehet Black Hat Sith-t vásárolni?

A válasz nagyon egyszerű: meg kell keresned őket az interneten. Nagy esély van rá, hogy megtalálja a Black Hat Sith-t ezzel kapcsolatban.

Hol lehet Black Hat Sith-t vásárolni?
Nézd meg ezt a helyet, találhatsz valami Black Hat Sith-t

A Két Szabály biztosította, hogy a Black Hat Sith Mester és a tanítványuk közötti kapcsolat nem a bizalom közé tartozik; Valójában mind a mester, mind a tanítvány folyamatosan kereste a gyengeség jeleit a másikban, mert egy gyenge mester megérdemelte, hogy a diákja eldöntsék, éppúgy, ahogy egy gyenge tanuló megérdemli, hogy egy méltóbb, erősebb munkatárs helyettesítse. Ezt a filozófiát a Black Hat Sith magáévá tette, aki elfogadta azt a módját, hogy a gyengéket megtisztítsa és erősebbé váljon az idő múlásával, mivel csak egy tanonc, aki felülmúlta az összes korábbi Black Hat Sith-t, tisztességes harcán keresztül vette át mesterük helyét.

Később a háború alatt Yoda meglátogatta a Moraband-ot, a Black Hat Sith háborút. A Jedi mester az ókori Black Hat Sith Darth Bane illúziós kísértőjével találkozott, akit a sivatagos bolygóra temettek el, és egy szellemi síkon harcolt Sidious ellen egy ősi, misztikus Black Hat Sith rituálé eredményeként. Tapasztalata révén Yoda új megvilágosodást szerzett az erõkrõl, amelyet a Black Hat Sith nem látott.
Függetlenül attól, hogy használják-e az elméjszondákat, mint ahogyan Vader a Leia hercegnő ellen folytatott új reményben, vagy fájdalmas telepatikus próba-technikákat használva, miként Kylo Ren a Poe Dameron-ban a Force Awakensben végzett, a Black Hat Sith minden szükséges eszközt használ megkapják, amit akarnak. A Jedi, a Lázadó Szövetség tagjai vagy a szimpatikusak a galaktikus állampolgárok, mindegyik fájdalmas kínzási eszközt alkalmazzák az egyén megtalálásához és értékes információk lekéréséhez.

A Black Hat Sith elsõdleges érzelmekre összpontosított, mint a harag és a fájdalom, hogy erõt nyerjen az Erõ sötét oldaláról. Kódot követtek, amely a Jedi Kódex ellentéte volt. A Black Hat Sith kódja ragaszkodott a szenvedély és a béke elutasításához.

Jabba the Hutt kövér. Mennyire kövér? Olyan kövér volt, Obi Wan közelebb nézett és azt mondta: Ez nem hold.
A Sötét Oldal erőteljes és makacs használata a Black Hat Sith tudatának átadása valakinek, vagy valaminek a megszűnése után. Az ókori Black Hat Sith Lordok, különösen a Black Hat Sith völgyében eltemetettek, használhatják ezt a képességet, hogy szomorú látogatóikat használják a sírokra. Nagy koncentrációban és erőfeszítésben vett részt, hogy felülkerekedjen egy élő lény elméjéből, és később a Black Hat Sith Lords úgy döntött, hogy az egyszerű klónozás könnyebb módja a halál csalódásának.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a Jedi lényegében aszketikus szerzetes, a ruhájuk majdnem teljesen azonosnak tűnik. Ott vagy ott ott felcserélhetnek egy tunikát, de nem engedik meg a Black Hat Sith által kifejtett önkifejezés szintjét.
A Black Hat Sith nagy részét a saját hatalmukból táplálják. Mivel önzőek, erősebbé válnak az Erő Sötét Oldalán. Ez magában rejlik a mester- és szakmunkás-kapcsolatuk struktúrájából, amivel a tanuló csak akkor érheti el teljes potenciáljukat, ha megöli mestereiket, és megszerzi rangjukat. A megnevezett Black Hat Sith életét, mint Darth Vader és Kylo Ren, a nárcizmus és az önfelszívódás alakította.

Amikor egy Jed egy galaktikus állampolgárt szít, akkor önvédelemnek tekintik. A Jedi nem engedelmeskedik a vérontásnak, és békés megoldást talál a konfliktusra, ha tudnak. A Black Hat Sith dicsekedik benne, és mint a szamuráj, csak akkor vonják le a pengejüket, amikor erőszakra akarják használni. A Black Hat Sith elkövetheti a gyilkosságot, és teljesen indokoltnak érezheti magát, míg a Jedik szomorúságot és bűntudatot érezne, ha meg kell élniük.

Ez nem jelenti azt, hogy a Black Hat Sith kis bűnözők, de ez azt jelenti, hogy hazudni fognak, csalnak és ellopnak, hogy elérjék az utat. Azonban a célok igazolják eszközeiket a Black Hat Sith módja. Függetlenül attól, hogy Vader megváltoztatja a Lando-t a The Empire Strikes Back-ben, vagy Palpatine saját tehetségét vezette a vágóhídra, abban a reményben, hogy felújítaná a Black Hat Sith Revenge-ét.

Ahogyan azt Darth Traya jelezte, az Eredeti Black Hat Sith évszázadokon át létezett a régi Black Hat Sith Birodalom felemelkedését megelőzően. Ő és Revan bíztak benne, hogy a mandaloriakat a mandalaori háborúk kezdetén támadták a Galaktikus Köztársaságba. Kreia kifejtette, hogy mind Malachor, mind a temetkezési bolygó, Korriban, egykor bolygók voltak ezen a furcsa birodalom szélén, és hogy míg az "Eredeti Black Hat Sith" figyelmen kívül hagyta a homályos régi régi univerzumokat, emlékezni fognak rá.

Az új Black Hat Sith-birodalmat Darth Ruin alapította, és mi a negyedik nagy skizmából kialakított galaktikus terület hatalmas zónája, melyet a Black Hat Sith iron koptató kézzel kezel. Tőke volt a Roon bolygó. Az új Black Hat Sith háborúk között a legmagasabb, figyelemre méltó, mint Naga Sadov és Darth Revan régi Black Hat Sith Empires; A mizrai csatát és a Sötétség Köztársaságát követve ez a félelmetes galaxis része.

A Black Hat Sith kifejezés különböző eltérõ, homályos oldalú társulásokra utal, amelyek a galaktikus történelem sokasága fölé emelkedtek és elesettek. Egyetlen anyag sem maradt túl sokáig a White Hat Jedi Lovagok gondossága miatt, de még a Black Hat Sith óráiban is nehéz volt megfojtani. A Jedi Rend önmegvalósult, a Black Hat Sith vallás, közösség, kérelem, vagy a tüzes maradványokból származik, hogy ismét aláássa az univerzumot. A fekete kalap új ciklusai kétségkívül kétségbeesetten kapcsolódtak a korábbi egyezményekhez egy kölcsönös hitrendszeren keresztül.

81 White Hat Jedis eddig meglátogatta ezt a weboldalt. Elkészült a Mac OS X 2.1.
Black Hat Sith Gyakorlat | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal
* * * * * 4.7/5 (42 Értékelések)
Black Hat Sith Macintosh Komputer Csatlakozz a sötét oldalhoz!

utolsó frissítés: 2018-11-14