A Black Hat Sith sírni fog | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal

A Black Hat Sith sírni fog!

Hogyan lehet Black Hat Sith?

Légy félelmetes, és nézd meg ezeket a gyönyörű elemeket, amelyek segítenek abban, hogy Black Hat Sith-ből válj! Nagyon vicces képek: Black Hat Sith űrhajó!
Tartalomjegyzék:
 1. A végső Black Hat Sith erőforrás
 2. Ki az első? A Black Hat Sith az első!
 3. Mi a Black Hat Sith?
 4. Hol lehet Black Hat Sith-t vásárolni?
 5. Hol találhatok fénykardot?
 6. Mit gondolsz a Black Hat Sith-ről?
 7. Hogyan lehet hatalmas, mint egy Black Hat Sith?
 8. Hogyan tudok öltözni, mint a Black Hat Sith?
 9. Mit eszik a Black Hat Sith?
 10. Mindig a Black Hat Sith-t és a pénz
 11. Addig üsd a vasat, amíg meleg

Hogyan tudok öltözni, mint a Black Hat Sith?

A Black Hat Sith ezer éven át rejtőzködve maradt, a White Hat Jedi számára ismeretlen túlélésük, amikor bosszút állítottak a White Hat Jedi Rend ellen. A Black Hat Sith egy távoli emléke maradt a Galaktikus Köztársaság utolsó napjaiig, amikor Darth Sidious, a Black Hat Sith Sötét Ura és a tanítványa, Darth Maul kiderült a Jedi előtt. Sidious meggyilkolta a saját mestert, Darth Plagueis-t, és alvás közben megragadta magának a mester állapotát, ahogyan a Black Hat Sith is. A szeme láttára Sheep Palpatine szenátor, a Naboo szenátor, miközben titokban a Kereskedelmi Szövetséggel bűvészelte hazai bolygóját. Maul megtámadta a Naboo királynő Amidala királynőjét, majd később White Hat Jedi Qui-Gon Jinn Jedi Mestert ölte meg, de a padawanja, Obi-Wan Kenobi esett. Ennek ellenére a Black Hat Sith visszatért, és a sötét oldal erejével zavarja az Erőt. Az Anakin Skywalker fiatal fiú, aki különösen erõs volt az Erõvel, felajánlotta potenciális toborzást a Black Hat Sith-nek Darth Sidiousrel a Palpatine közkincsén, aki a Köztársaság legfõbb kancellárává vált.
A Sidious parancsok alatt több Inkvizítort küldött el a Jedi Purge túlélő Kanan Jarrus és tanítványa, Ezra Bridger számára.

Az egyik legfélelmetesebb támadás a Black Hat Sith által használt Force Lightning. A hatalmas elektromos áram a Black Hat Sith ujjhegyeitől szinte mindig halálos kimenetelű volt, ha nem teljesen megzavarja az áldozatot. Bár a Light Side felhasználók ritka esetekben alkalmazzák az erõs villámokat, rendkívül agresszív támadásnak és ezért a gonosz fegyvernek tekintik.

Körülbelül harminckét évvel a Yavin-i csata előtt Seev Palpatine szenátor Naboo-ból a Legfelsőbb Kancellár, a Köztársaság Galaktikus Szenátusának vezetőjévé választották. Titokban Palpatine volt a Darth Sidious, a Black Hat Sith Lord közszereplője, aki manipulálta a politikai rendszert, hogy megszerezze a Köztársaság hatalmát. A klónok háborúja után Sidious elértette a Black Hat Sith galaktikus hódításának célját, a Köztársaság átszervezésével az első Galaktikus Birodalomba, egy autokratikus rendszernek, amelyet maga Galaktikus Császár vezetett. Bár a császár is elpusztította a White Hat Jedi rendet a folyamatban, több White Hat Jedi is túlélte a tisztogatást, és elrejtőzött.

Ez lehetővé tette a Sötét Nagyúr számára, hogy polgári személyében játsszon a galaxis legmagasabb irodájába, és vetesse el a Black Hat Sith bosszúja magvát. A Lothal felkelés után négy évvel a Yavin-i csata előtt Sidious elküldte Vadert, hogy keresse a Spectre-kat, akik a növekvő lázadás részét képezték. Vader csábította a Spectre-t a Lothal csapdájába, hogy megtalálja a Phoenix Cellet. Vader támadást indított a Phoenix-flottán, amely elpusztította a lázadó zászlóshajót Phoenix Home-t, de nem tudta elpusztítani a lázadást. A csatározás során Vader felfedezte, hogy egykori tanítványa, Ahsoka Tano még élt.
A császárnak kastélyai, vegyületei és birtokai voltak. Elvitte az operát és a színházat. A Battlefront II rengeteg kincset és műtárgyat rejtett boltíveket tár fel, amelyeket számos rendszer ellopott. Valahogy, miután a cuccok nem teszik a Black Hat Sith-t olyan kevésbé képesek felvenni a Force erejüket. Talán a birtokuk egyszerűen csak a féltékenységüket, irigységüket és kapzsiságukat táplálja, csak megerősítve őket.

A Jedi Kód első sorai: Nincsenek érzelmek, csak béke. Az érzelmek széles körűek és változatosak, és lecsökkenteni őket: a Jedi Templom tele lenne egy csomó szociopáttal. Az érzelmek nem a probléma; hogy a gyilkossági gyilkosságokhoz vezető érzelmek a probléma.
Amikor valaki megtagadja a törést, mint például a Han Solo a The Empire Strikes Backben, kreatívabb módszereket alkalmaznak. Nem ölték meg, csak a karbonitban fagyasztották fel, feltételezhetően minden örökkévalóságért. Ha Leia hercegnő, aki fejvadászként álcázva volt, nem járt utána a Jedik Visszatérése után, állandó művészeti létesítmény lenne Jabba palotájában.

A Black Hat Sith úgy véli, hogy a képességek és a világok képességeinek legeredményesebb próbája konfliktuson ment keresztül. Úgy vélik, hogy a növekedés és az evolúció az elkövetett káoszból származik. A konfliktus elkerülése (a Jedi vallás sarokköve) stagnálást és haladásokat eredményez. Ezért az egyéni gondolkodást és kifejezést a Black Hat Sith-ideológiák ösztönzik.

A Jedi Rend elvei egyértelműen a gyermekek képzésére szorulnak, így nem kérdőjelezik meg őket, és elfogadják az önmegtartóztatás életét. Palpatine már fiatalember volt, amikor Darth Plagueis alatt kiképzett, és Anakin még csak tizenkilenc éves koráig nem lett Black Hat Sith. Röviden, a Black Hat Sith-nek gyerekkora van, ha szükséges, mert mindig elég idő van ahhoz, hogy jó és dühös legyen a galaxisban.

A Clone Wars három év után a Darth Sidious nagy rendszere majdnem teljes. Feláldozta Dooku grófot Anakin Skywalker erőszakos megölésére, hogy manipulálja a fiatal Jedi-t. Palpatine-nak elmondta Anakinek a Black Hat Sith-i legendát Darth Plagueis a Wise-ről. Plagueis a sötét oldalon keresztül képes volt megtartani az emberek halálát, amíg a tanítványa meg nem ölte az álmát. Ez a történet elcsábította Anakint, aki kétségbeesetten tanulta meg ezt a hatalmat, hogy megmentse feleségét, Padmé Amidala-t.

Hogyan jutsz le egy bantha-ból? Nem. Lesz egy lóról.

A Black Hat Sith volt összetéveszthetetlenül Jellemző lánc fontosságát, amely elválasztotta a szilárd anyagot a gyenge, de mivel a Black Hat Sith intézkedik létezett a különböző egyedi megnyilvánulásai, a Black Hat Sith érdekében nem tartja fel egy magányos szüntelen pozicionáló keret egész története , A Black Hat Sith hierarchia tartózkodott nagyjából ugyanaz a majdnem 6000 éve - a régi Black Hat Sith Birodalom Exar Kun Brotherhood of the Black Hat Sithek Darth Revan Black Hat Sith Birodalom - amíg Lord Kaan hangsúlyos volt a nagyobb része a leginkább figyelemre méltó helymeghatározás támogatói a Sötétség Testvérisége voltak nagyúr a Sith Black Hat. Mint a White Hat Jedik és a Régi Köztársaság, a Sith Black Hat tapasztalt hihetetlen átszervezés után a prófétailag katasztrofális terhelés Battle ruusani. A Black Hat Sith kérelem bontási éltet Darth Bane változtatni a kérelmet és nyilatkozatot thatthere lenne csak két Black Hat Sith egyszerre kezdő, most és a belátható jövőben: a Mester és a beugró. Mindkét viselnék a cím "Dull Lord of the Sith Black Hat", amely megszünteti Szinonimája a "Black Hat Sith Lord."

A Massassi-t azonosítottuk a Black Hat Sith fajokkal. A blackjack Jedi-t kapott, számos Massassi-rabló felelősséggel tartozott a Black Hat Sith Alchemy-nek, ami miatt egyre több Black Hat Sith szakértőt irányítottak. Azokat a csontgömböket felismerték, amelyeket kibújt a furcsa szörnyetegségükből. A Black Hat Sith Birodalom tisztviselőit betöltik.

A Black Hat Sith Lord Darth Bane az Erőt korlátozottnak tekintette, és ezért egy olyan tökéletes világban, amely a Black Hat Sith Lord felhasználására korlátozódott. Fekete kalap Sith időközben, és koncentrálta az erő sötét oldalát két emberre: egy fekete kalap Sith Mester és egy alsónadrág. Ez a szokás, vagy Darth Vader és "Palpatine" császár, a Fekete Hat Sith Lords Endor.

66 White Hat Jedis eddig meglátogatta ezt a weboldalt. Elkészült a Mac OS X 2.1.
Black Hat Sith Gyakorlat | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal
* * * * * 4.7/5 (42 Értékelések)
Black Hat Sith Macintosh Komputer Csatlakozz a sötét oldalhoz!

utolsó frissítés: 2018-11-14