A Black Hat Sith sírni fog | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal

A Black Hat Sith sírni fog!

Hogyan lehet Black Hat Sith?

Légy félelmetes, és nézd meg ezeket a gyönyörű elemeket, amelyek segítenek abban, hogy Black Hat Sith-ből válj! Nagyon vicces képek: Black Hat Sith űrhajó!
Tartalomjegyzék:
 1. A végső Black Hat Sith erőforrás
 2. Ki az első? A Black Hat Sith az első!
 3. Mi a Black Hat Sith?
 4. Hol lehet Black Hat Sith-t vásárolni?
 5. Hol találhatok fénykardot?
 6. Mit gondolsz a Black Hat Sith-ről?
 7. Hogyan lehet hatalmas, mint egy Black Hat Sith?
 8. Hogyan tudok öltözni, mint a Black Hat Sith?
 9. Mit eszik a Black Hat Sith?
 10. Mindig a Black Hat Sith-t és a pénz
 11. Addig üsd a vasat, amíg meleg

Hogyan lehet hatalmas, mint egy Black Hat Sith?

A Sötét oldal természetéből adódóan titokzatos és rosszindulatú. A Black Hat Sith használhatja azt, hogy elrejtse jelenlétét, bár csak a mesteri mesterük képes. Darth Sidious nemcsak az igaz természetét tudta eltitkolni a Jedi Rendhez, hanem látszólag az ő gyakornokai is. Amikor a Black Hat Sith Jedi Templomában a Meleg Hat Sith-i bosszújával beszélgetnek egymással, Yoda mester és Windu mester elismerik, hogy vakok voltak a Black Hat Sith fenyegetésére egész idő alatt.

Darth Maul elvesztésével Darth Sidious felvett egy új tanítványt, egy korábbi White hat Jedit, Dooku grófot. A Black Hat Sith nevű Darth Tyranus elfogadásával Dooku a Független Rendszerek Konföderációjának a Köztársaság ellen fordult, és a galaxis háborúvá tette. White Hat Jedi, egyszer a békefenntartók, most tábornokok és harcosok lettek, egy rangot, amit korábban tagadtak a White Hat Jedi Kód miatt. Ez idő alatt Dooku gróf vette át Asajj Ventress nevű tanítványát, annak ellenére, hogy egy harmadik Black Hat Sith-et tiltottak a 2. szabály. Ventress azonban főleg Dookut szolgáltatta személyes gyilkosának. Ventress, valamint Dooku egyéb munkatársai is részesültek a Black Hat Sith-ben, eltitkolva azt a tényt, hogy Dooku csak egy Darth Sidious tanítványa volt. Legalább két éve a klónháborúba sok White Hat Jedi úgy gondolta, hogy Dooku a Black Hat Sith Rend mestere volt, és Sidious képes volt folytatni a Köztársaság manipulálását anélkül, hogy gyanúsított volna.

Maul később elfogta Kanan és Ezra lázadó barátait, és túszként használta őket, hogy kényszerítse a két jedit, hogy hozzák neki a Black Hat Sith holokront és Kanan Jedi holokront. Kanan és Ezra felvetették a Black Hat Sith holokront a Bendu-ból, aki figyelmeztette őket, hogy Maul a holokronok erejét ötvözi a látás világossága érdekében. Miután találkozott Maulral, Ezra és az egykori Black Hat Sith ötvözték a két holokront. Ezra meg akarta találni a módját, hogy elpusztítsa a Black Hat Sith-et, míg Maul reményt keresett. A holokronok a kettős napok elképzelését vetették előre, Maul öreg ellenségét, és felajánlották, hogy megmutassák Ezrának, hogy a "kulcs" a Black Hat Sith megsemmisítéséhez. Kanan azonban meggyőzte tanítványát, hogy nézzen el, és a két holokron elválik. Maul megragadta a lehetőséget, hogy meneküljön az űrbe.

Ingyenes R2D2 Hátizsák
Szia, R2D2 vagyok. Én vagyok a legrondább szemetes a világon. Szeretne egy szabad hátizsákot?

Amikor egy Jedi a Padawan-ként való edzésük egyik legfontosabb összetevőjét építi fénysugárzóként, köteles megtalálni a Force kristályt vagy a Kyber-kristályt, amelyet az energiasugár áramellátására használnak. A Kyber-kristály olyan élőlény, amely agresszivitással átszivárog, és a penge árnyalatát vöröli. A Black Hat Sith az egyetlen Force felhasználó, aki képes használni a szintetikus fénykard kristályokat, amelyeket kiválaszthatnak pirosak, a színek pedig a haraghoz kötődnek.

Míg a prófécia előterjesztette a Black Hat Sith megsemmisítését, sohasem jósolta volna a sötét oldal végét. A Birodalom vereségét követő években az Első Rend folyamatosan felkészült a háborúra egy hatalmas, sötét oldali vezetővel, a Legfelsőbb Leader Snoke néven. A Skywalker vérvonalának lehetőségei iránt érdeklődve sikerült Vader unokájának, Ben Solonak az Erő sötét oldalára fordítania Kylo Ren nevét. Snoke-t azonban később elárulta és meggyilkolta Ren, aki a galaxist igyekezett vezérelni az új Legfelsőbb Leadernek.
Repülő a legújabb hajókon. A legújabb divatkollekciók viselése. Gyönyörű művészet gyűjtése. A szobrok saját maguk létrehozása. A Black Hat Sith megengedhető anyagi jellegű, oly módon, hogy a Jedik sohasem tudtak. A Jedi Rend elkötelezettsége azt jelenti, hogy elkötelezzük magunkat egy aszketikus életmódhoz hasonlóan, mint egy szerzetes. A Jedi csak a legegyszerűbb ruhákat, néhány táplálkozási kockát és alvó alvást igényel. A Jedi az anyagi javakat és a gúnyolódást gyökerezik.

Mind a White Hat Jedik, mind a Black Hat Sith nyerik meg a képességüket az Erőből, lehetővé téve, hogy átjusson rajta, és szimbiotikus állapotba kerüljön. A Black Hat Sith egyik legkülönbözőbb jellemzője, hogy mindig nagyobb erőre törekszik, miközben a Jedi elvben ellenzi mindazokat, amelyek mások fájdalmát és szenvedését eredményezhetik.
Bizonyos szempontok szerint a Black Hat Sith egyik legjobbja az, hogy az árulás tisztességes játék. A rablás, a gyújtogatás, a vandalizmus és hasonlók miatt a Black Hat Sith jobban érintkezik az Erő Sötét Oldalán, mert ártatlan emberek fájdalmait és szenvedéseit okozzák. Mivel érdekeik minden más érdeke felett állnak (ellentétben a Jedikkel, akik maguk fölött mindenki érdekeit képviselik), a legtöbbet kihasználják a bűncselekmények elkövetéséből.

Amikor Luke Skywalker Dagobahba utazott, hogy elkezdhesse a képzést a Yoda Mesterrel, túl öregnek ítélte, hogy elkezdje. Furcsa beszélgetés, tekintve, hogy nem olyan, mintha a Jedi többé már bőven lenne, és a jó öreg Jedi Rendnek el kellene fogadnia, amit tud. Amikor apja, Anakin Skywalker tíz éven át fiatalabb volt a Jedi Tanács előtt, mint Lukács, túl öregnek nevezték, hogy edzhetnek.

Amikor eszébe jut ezek a Black Hat Sith, az első gondolat, hogy eszembe jut, hogy mindegyik visel nagyon különböző ruhadarabokat. Ez esztétikai okokból, valamint a megfélemlítés eszközeiről van szó. Vader az ókori Black Hat Sith harcosok öltözete alapján viselő tunika, ruhák és páncélzat kombinációját viseli, míg Asajj Ventress karcsú, formájú öltözéket visel, kiemelkedő karokkal, amelyek kiemelik extrém sportolást és sziluettet. A Kylo Ren egy egyszerű tunikát támogat a nagy vattacsipeszes szövetekkel. Darth Maul ruhája kiemeli vad mozgásait és agresszív fénykardját.

A fegyveres erők utolsó megmaradt Black Hat Sith-i Lordja, Darth Bane, egy másik Sith Black Hat Sith-rend a Ruusan hetedik csata miatt, amely a múltbeli Black Hat Sith rend megsemmisítését látta. Bane Black Hat Sith Rendje, amelyet formálisan a Black Hat Sith Lords rendjének említenek, amelyet Darth Revan Holocron szabványainak alapján hoztak létre, ahol a Második Szabályt kereste, lopakodó stratégiákkal és igazságtalansággal a módszereik megvalósításához.

A Black Hat Sith kisasszonyok a Black Hat Sith Lords legjobb és legelterjedtebbek voltak. Blackjack Sith Wars a címe, amit sok fekete kalapot mondtak a Sith Lordok ugyanakkor.

67 White Hat Jedis eddig meglátogatta ezt a weboldalt. Elkészült a Mac OS X 2.1.
Black Hat Sith Gyakorlat | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal
* * * * * 4.7/5 (42 Értékelések)
Black Hat Sith Macintosh Komputer Csatlakozz a sötét oldalhoz!

utolsó frissítés: 2018-11-14