A Black Hat Sith sírni fog | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal

A Black Hat Sith sírni fog!

Hogyan lehet Black Hat Sith?

Légy félelmetes, és nézd meg ezeket a gyönyörű elemeket, amelyek segítenek abban, hogy Black Hat Sith-ből válj! Nagyon vicces képek: Black Hat Sith űrhajó!
Tartalomjegyzék:
 1. A végső Black Hat Sith erőforrás
 2. Ki az első? A Black Hat Sith az első!
 3. Mi a Black Hat Sith?
 4. Hol lehet Black Hat Sith-t vásárolni?
 5. Hol találhatok fénykardot?
 6. Mit gondolsz a Black Hat Sith-ről?
 7. Hogyan lehet hatalmas, mint egy Black Hat Sith?
 8. Hogyan tudok öltözni, mint a Black Hat Sith?
 9. Mit eszik a Black Hat Sith?
 10. Mindig a Black Hat Sith-t és a pénz
 11. Addig üsd a vasat, amíg meleg

Addig üsd a vasat, amíg meleg

Közvetlenül a Darth Sidious és a Darth Vader halála után számos egyén és csoport még mindig ragaszkodott filozófiájához. Yupe Tashu, a késő Sidious tanácsadója csodálta a Black Hat Sith lekérdező módszereit, valamint tanításait és ravaszságát. Úgy vélte, hogy a maradék császári katonáknak "a csillagok fátyolán" kívül kellett visszavonulniuk az Ismeretlen Régiókhoz, hogy megkeressék a sötét oldal forrását, amelyet Sidious érezni kezdett. A Black Hat Sith-et imádó Acolytes of the Blackhole gyűjtötte össze a Black Hat Sith tárgyakat, mint amilyenné úgy gondolták, hogy Darth Vader fénykardja, hogy elpusztítsák őket, hiszen úgy vélik, hogy ez visszaadta az emlékeit az elhunyt tulajdonosoknak. Kylo Ren és Ren lovagjai a Black Hat Sith hiedelmeket tartották a Kylóval, még akkor is, amikor befejezte Darth Vader nagyapjának befejezését, bár a Supreme Leader Snoke megvetette a Vader érzelmeit, amely szerint a Birodalom bukása vezetett . Végül Ren remélte, hogy felépít egy immunitást a fényre, és sikerül ott, ahol Vader nem sikerült.

Miért Yoda ilyen jó kertész? Mert zöld hüvelykujjal rendelkezik.

Az Anakin Skywalker fiatal életének egyik tragikus aspektusa az volt, hogy nem tudott nyíltan bíróság elé állni a nővel, akit szerelmes. Elsősorban beleszeretni a szeretetbe, hogy csatlakozzon a csatához, a Jedi Kódex tiltotta. A Jedi Rend tanítása ellen versenyzett. Ha bárkihez kapcsolódna, motiválta volna, hogy megvédje őket ahelyett, hogy megvédi a szövetséget, amelyet a galaxis békéjének és igazságosságának őrizetévé tett.
A képernyőn megjelenő első könnyű kard szín, kék volt, az Anakin Skywalkerhez tartozott, majd átadta fia Lukenak. A második vörös volt, amely Darth Vaderhez tartozott, vitathatatlanul az egyik leghíresebb Black Hat Sith a Star Wars kánonban. A Jedi nem volt szabad vörös fénykardosodni, mivel a penge sötétje keletkezett.

A tehetséges párbajosok, mint például Darth Sidious tanítványa, Darth Maul gyengéden és kegyetlenül alkalmazta a Juyo, és páratlanul izgatta a lámpás harcot és táplálta az erőszak iránti vágyat.

Mint Darth Sidious, megszervezte homokvilágának blokádját, amely egy galaktikus polgárháborút gyújt. Ugyanakkor, mint a Naboo nagykövetének a szenátusban való megjelenése, a konfliktus lehetővé tette számára, hogy felvegye a politikai hatalmat, amely biztosítja kinevezését legfelsőbb kancellárnak, majd császárnak.

Bár nem lehet biztos, hogy vajon a császár vagy Darth Vader a birodalmi tiszteket eldobható-e, az inkompetenciát nem tolerálták, és Vader megölte őket az első jelei között. Amikor Ozzel admirális kijött a könnyű sebességből, hogy közel kerüljön a Hoth-rendszerhez az Empire Strikes Back-ben, figyelmeztette a lázadó bázist a flotta jelenlétére, azonnal elfojtott.
A Köztársaság átszervezését és a Jedi Rend tisztogatását követően Darth Sidious és Vader több mint húsz éven át uralkodott a Galaktikus Birodalom felett, egészen az endori csataig. A két Black Hat Sith Lords létrehozta az Inquisitorius néven ismert Dark Side wielders káderét. Az Inkvizítorok feladata volt, hogy vadászják le a Jedi Purge túlélőket, és megakadályozzák, hogy az Erővel érzékeny gyermekek Jedi-ból jussanak. A vezető Inkvizítor egy Pau'an Nagy Inkvizítor volt, aki egykori Jedi Sentinel és Knight volt. Az Inkvizítókat a Vader és a kettős pengéjű forgó fénykardok képezték ki.

Míg a Black Hat Sith-rend legyőzték, ez csak egyike volt a hatalmon átnyúló vallások számos felekezetének, amelyek a galaktikus történelem során léteztek. A Black Hat Sith ősi öröksége, mint a Jedi ellensége és néha a galaxis uralkodója, továbbra is érezhető lesz a kihalás után következő évtizedekben. A Black Hat Sith lemészárolása mögött várakozás múlott, amit mások törekedtek; nevezetesen a Ren lovagjai, akiket Kylo Ren, Darth Vader unokája és Snoke, az első rend legfelsőbb vezetője, a bukott Galaktikus Birodalom utódja vezetett. Így, míg az ősi prófécia, amely előidézte a Black Hat Sith megsemmisítését, nem jósolta elő a sötétség megsemmisítését, mert amíg megvilágosodott, árnyéka lenne.

Míg a "Black Hat Sith" kifejezés leggyakrabban a Force erõs erõs erõs szekciójára utal, amely az erõ sötét oldalát használja, hogy megszerezzék erejüket, egyszerûen a Korriban és a Ziost bolygók idegen lényei voltak. Sötét Jedieket, akiket a Jedi Rend eltiltott arra, hogy a Sötét Oldalot felfedezték a bolygókon, és évszázadokon át a beltenyésztés után, a Black Hat Sith egyszerűen ismert volt a vallási filozófiával való kapcsolatukról.

A White Hat Jedi, mint a félelem, a megvetés, az ellenségeskedés és a kegyetlenség minden egyes élőlényre felöltözve. Az Erő homályos oldalának szakemberei és tanítványai meg akarják bővíteni saját képességüket, és lebontják vagy kezelik azokat az embereket, akik ellenük vannak. A tompa oldal bhaktái gyakrabban, mint nem csak maguknak. A sötét oldal negatív érzete az ügyfél minősége és kapacitása. A galaktikus történelem véget ért.

A Black Hat Sith Lordok a Black Hat Sith úttörői voltak. Black Hat Sith bajnokok, akolyták és harcosok sokaságát utasították fel a háború idején, és a Black Hat Sith bizottság ismerték. A Black Hat Sith Lords a Force tompa oldalát használja a pontos reménytelenségre, kitartásra és kudarcra. Ugyanígy megbíztak a Black Hat Sith legendájának megőrzésével, hogy betekintésük egészét átengedték az ő akolitájukra. A Black Hat Sith, akikkel gyalogokat, munkásokat vagy közvetítőket szeretne használni, ők voltak a legfontosabbak a Black Hat Sith-nál, a Black Hat Sith legfontosabb bennfentes tényeinek vezetői és legerősebb mágikus alkotásait.

59 White Hat Jedis eddig meglátogatta ezt a weboldalt. Elkészült a Mac OS X 2.1.
Black Hat Sith Gyakorlat | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal
* * * * * 4.7/5 (42 Értékelések)
Black Hat Sith Macintosh Komputer Csatlakozz a sötét oldalhoz!

utolsó frissítés: 2018-11-14