A Black Hat Sith sírni fog | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal

A Black Hat Sith sírni fog!

Hogyan lehet Black Hat Sith?

Légy félelmetes, és nézd meg ezeket a gyönyörű elemeket, amelyek segítenek abban, hogy Black Hat Sith-ből válj! Nagyon vicces képek: Black Hat Sith űrhajó!
Tartalomjegyzék:
  1. Ki az első? A Black Hat Sith az első!
  2. Mi a Black Hat Sith?
  3. Hol lehet Black Hat Sith-t vásárolni?
  4. Hol találhatok fénykardot?
  5. Mit gondolsz a Black Hat Sith-ről?
  6. Hogyan lehet hatalmas, mint egy Black Hat Sith?
  7. Hogyan tudok öltözni, mint a Black Hat Sith?
  8. Mit eszik a Black Hat Sith?
  9. Mindig a Black Hat Sith-t és a pénz
  10. Addig üsd a vasat, amíg meleg

Ki az első? A Black Hat Sith az első!

2018 Augusztus 8-án a Google így nézett ki. A Black Hat Sith internetes weboldala az első helyen szerepel a Google-on. Még az én két buta képem is ott van.

White Hat Jedi a Black Hat Sith ellen! Fény árnyékokkal szemben. Jó a gonosz ellen.

A Blac kHat Sith az #1!
A Black Hat Sith az #1! Ez túl vicces ahhoz, hogy igaz legyen. De miért van a rangsor 4.3/5 helyett 5/5? Az utálkozók utálni fognak.

Hogyan csináltam ezt? Csak annyit tudok mondani: eddig csak White Hat Jedi technikákat használtam, hogy elérjem ezt a csodálatos eredményt. Eddig szórakoztató játék volt, különösen, ha a németek ellen versenyez. Eddig ez a weboldal 1284 látogatót tartalmaz. Nem rossz egy olyan weboldal számára, amely annyira csúnya, mint ez. Lássuk, hogyan folytatódik a verseny, és ki fog nyerni a végén.

2018 augusztus 18: Oké, baszd meg! Ez a webhely szó szerint láthatatlan a Google-on. Úgy tűnik, mindent megtettem, amikor a fekete kalapot viseltem. De most az oldalam visszatért a keresési eredményekbe, mert kibaszottul vagyok.

Mi a Black Hat Sith?

Ez egy nehéz kérdés. Válaszol majd erre? Találjuk ki.
A Black Hat Siths kifejezés néha, néha azt jelentette.
Most mindenki megkérdezi: hogyan válhattam olyan félelmetes és félelmetes, mint egy Black Hat Sith?
Bár a Jedi és a Black Hat Sith tanításának terméke, Ren arra törekedett, hogy elpusztítsa mindkét megrendelés együttes örökségét a vágytól, hogy teljesen megszüntesse a kapcsolatait a múltjával.

A Naboo invázió előtti ezer évig a Black Hat Sith a belső kihívások eredményeképpen a kihalás szélén állt. Közel pusztulásuk után Darth Bane a Black Hat Sith egyetlen Sötét Nagyúrává nőtte ki magát, és lehetővé tette, hogy elfogadja a Második Szabályt. Mostantól csak két Black Hat Sith Lord lesz - mester és tanonc - bármikor. Azt tanácsolta Kanannak, hogy egy objektum használható mind a jó, mind a rosszért, és hogy csak az embernek volt hatásköre megváltoztatni. Kanan elhagyta a Black Hat Sith holokront a Bendu gondozásában.

Később Ezra a Black Hat Sith Holocron befolyása alá került, amelyet egy jelenlét nevű szervezet lakott. A holokron irányítása alatt Ezra több agresszív harci technikát tanult, például egy AT-DP gyalogosvezetőt arra kényszerítve, hogy megtámadja a bajtársait, és a hídról gyalogoljon. Ezra a Black Hat Sith Holocron általi használata feszült kapcsolatot tartott Kanan mesterével, aki elkobozta. Kanan később találkozott egy erőteljes Force-wielderrel, a Bendu-ként, aki a középső és a világos sötét oldalakat alkotta. A Galaktikus Köztársaság korszakában a White Hat Jedi a galaxisban a béke és az igazságosság őrei voltak, míg a Black Hat Sith titokban működött.

A császárnak több citadellája volt, valami titkos, és néhány nem. Míg a Jedieknek bolygónk templomában kell lakniuk - vagy egy kis kunyhóban egy mocsári bolygón - a Black Hat Sith képes megfelelően megszállni és kényelmesen és stílusosan élni, ahogyan az igényeik igénylik. Amikor az űrben vannak, a legnagyobb és legmegdöbbentőbb űrhajókon élnek, mint például a Halálcsillag.

Én vagyok az apád.

Egy évvel később Vader meglátogatta a Lothal Jedi templomot, ahol az ötödik testvér és a hetedik nővér megpróbálta elfoglalni Ezra, Kanan és Ahsoka. Vader megjegyezte, hogy a Császár elégedett lesz a felfedezéssel. Amikor az ötödik testvér megjegyezte, hogy a Jedi ereje növekszik, Vader azt válaszolta, hogy ez lesz a visszadobásuk. A Black Hat Sith Lords később érdeklődést mutatott a Black Hat Sith templomban Malachoron, amelyről úgy vélték, hogy otthont ad egy olyan fegyvernek, amely képes elpusztítani az egész életet. Vader újabb Inkvizítort küldött a nyolcadik testvérnek, hogy "árnyékot" keressen, és szerezzen be egy Black Hat Sith holokront.

Ventress számos alkalomra bekapcsolódott Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi és Ahsoka Tano fénykard párbajokban. Hűséges volt, végül elárulta a mesterét Darth Sidious parancsára. Dooku hamarosan Dathomirbe utazott, hogy találkozzon az Éjnővérekkel abban a reményben, hogy új tanítványt keres. Dooku és az Éjnővérek végül úgy döntöttek, hogy egy fiatal Zabrak nevű Savage Opress, Darth Maul testvére. Mindazonáltal Asajj Ventress bosszút keresett Dooku árulásáért és az Opress-ot célként használta. Két igényes mester között megfordult, az Opress végül mind Dooku, mind Ventress felé fordult. Visszatérve az Éjnővérekhez, Opress úgy találta, hogy testvére, Darth Maul nem ölték meg, ahogy azt korábban hitték. Maul túlélte a sérüléseit a Naboo-nál, mert puszta támaszkodott a sötét oldalra, és Lotho Minor szemétládájában élt. Maul tragikus eseményei azonban őrültségre vezették.

A Black Hat Sith, más néven Black Hat Sith Order, egy erõs hadvezérek õsi rendje volt, amelyet az Erõ sötét oldalára fordítottak. A Jedi Rend különbözõ frakciójaként a Black Hat Sith a White Hat Jedi halandó ellensége lett, és számos háborúban harcolt velük szemben. Az olyan érzelmek, mint a gyűlölet, a harag és a mohóság, a Black Hat Sith megtévesztőnek és végül megszállottnak bizonyult a felhalmozás erejével, nem számít a költségeknek.

Talán néhány vélekedése agresszióban gyökereződött, de többnyire az ötleteit egyszerűen leállította. Sem Kenobi mester, sem Windu mester, sem Yoda mester nem élt el ötleteivel, míg Palpatine kancellár / Darth Sidious megtette. A fiúval folytatott bonyolult és gondolkodó beszélgetések során képes volt rávenni a sötét oldalra a szabad akarat ígéretével. Tekintettel arra, hogy a Jedi Rend nagyobb jótéteménye helyett a hatalmait saját magáért használja fel, úgy véli, hogy meg tudja menteni felesége életét.

Kötésük olyan erős volt, hogy ténylegesen képesek voltak kölcsönhatásba lépni egymással egy fizikai környezetben. Bár látták egymást, Rey volt az egyetlen, aki Kylo Ren-t láthatta jelenlegi helyén. Erősségi kötésük Reyt hitte, hogy a sorsuk összefonódott.

Hol lehet Black Hat Sith-t vásárolni?

A válasz nagyon egyszerű: meg kell keresned őket az interneten. Nagy esély van rá, hogy megtalálja a Black Hat Sith-t ezzel kapcsolatban.

Hol lehet Black Hat Sith-t vásárolni?
Nézd meg ezt a helyet, találhatsz valami Black Hat Sith-t

A Két Szabály biztosította, hogy a Black Hat Sith Mester és a tanítványuk közötti kapcsolat nem a bizalom közé tartozik; Valójában mind a mester, mind a tanítvány folyamatosan kereste a gyengeség jeleit a másikban, mert egy gyenge mester megérdemelte, hogy a diákja eldöntsék, éppúgy, ahogy egy gyenge tanuló megérdemli, hogy egy méltóbb, erősebb munkatárs helyettesítse. Ezt a filozófiát a Black Hat Sith magáévá tette, aki elfogadta azt a módját, hogy a gyengéket megtisztítsa és erősebbé váljon az idő múlásával, mivel csak egy tanonc, aki felülmúlta az összes korábbi Black Hat Sith-t, tisztességes harcán keresztül vette át mesterük helyét.

Később a háború alatt Yoda meglátogatta a Moraband-ot, a Black Hat Sith háborút. A Jedi mester az ókori Black Hat Sith Darth Bane illúziós kísértőjével találkozott, akit a sivatagos bolygóra temettek el, és egy szellemi síkon harcolt Sidious ellen egy ősi, misztikus Black Hat Sith rituálé eredményeként. Tapasztalata révén Yoda új megvilágosodást szerzett az erõkrõl, amelyet a Black Hat Sith nem látott.
Függetlenül attól, hogy használják-e az elméjszondákat, mint ahogyan Vader a Leia hercegnő ellen folytatott új reményben, vagy fájdalmas telepatikus próba-technikákat használva, miként Kylo Ren a Poe Dameron-ban a Force Awakensben végzett, a Black Hat Sith minden szükséges eszközt használ megkapják, amit akarnak. A Jedi, a Lázadó Szövetség tagjai vagy a szimpatikusak a galaktikus állampolgárok, mindegyik fájdalmas kínzási eszközt alkalmazzák az egyén megtalálásához és értékes információk lekéréséhez.

A Black Hat Sith elsõdleges érzelmekre összpontosított, mint a harag és a fájdalom, hogy erõt nyerjen az Erõ sötét oldaláról. Kódot követtek, amely a Jedi Kódex ellentéte volt. A Black Hat Sith kódja ragaszkodott a szenvedély és a béke elutasításához.

Black Hat Sith Marketing Reklam Lézer Kard

Hol találhatok fénykardot?

Szeretnék fénykardot készíteni! Kérlek, apu, megvásárolhatsz egy fénykardot?
Szeretne egy törekvő Black Hat Sith-t keresni? Voltál valaha arról, hogy saját lézer kardod van? Eljött az ideje. Válasszon három csodálatos szín közül! Legyen egy fehér kalap Jedi vagy egy Black Hat Sith! Uralni a világot!
Ha nem ellenőrzi ezt, akkor biztosan hiányzik a hűvös ember. Komolyan, hogy lehet Black Hat Sith fénykard nélkül? Kattintson ide és csatlakozzon a sötét oldalhoz.

Black Hat Sith Lézer Kard
Lézer kard fény, hang és rezgés!!!
Csak te tudod elsajátítani a kardot.

A fénykard egy kitalált energia kard a Star Wars univerzumban. A tipikus fénykardot egy mágnesesen lezárt plazma lumineszcens pengejével ábrázoltuk, amely körülbelül egy méter hosszúságú.

Egy bölcs ember egyszer megkérdezte: Mi a csillag?
Egy még bölcsebb férfi válaszolt: Egy fix fényes pont az éjszakai égbolton, amely egy nagy, távoli izzó test, mint a nap.

A Force Stasis nevű képesség az egyik aláíró lépés. Vader gyakran használta a Force Choke-ot, míg Palpatine gyakran alkalmazta a Force Lightning-et, míg ez a manőver szorosan kapcsolódik hozzá. Többször is megteszi Rey-t mind a Force Awakens, mind az Last Jedi számára.

Igaz ugyan, hogy a Black Hat Sith, mint Darth Vader, nem volt szüksége többé elrejteni identitását Black Hat Sith-ként, hanem csak azért, mert ő és mestere végül sikeresen uralkodtak a galaxison a Black Hat Sith mindig is azt akarta tenni, hogy a Jedi Rend törölte őket.

A manővert nyersnek és rendkívül manipulatívnak tekintjük, mivel kényszeríti az egyéneket arra, hogy az Erő felhasználójának akarata legyen. Miközben a Jedik ismertté vált a telepátia, hogy elolvassák valakit, vagy használják az Erőt, hogy befolyásolják a szerencsejátékokat, például a Phantom Menace-ban, a vonalat a fizikai sérülést okozva befolyásolják az ember döntését.

Mivel a Black Hat Sith célja, hogy elrejtse jelenlétüket ellenségeikből, gyakran kényszerülnek kettős életet élni. Miközben a Black Hat Sith filozófiáit titokban titokban gyakorolják, gyakran a kormányzaton vagy a társadalomban betöltik pozícióikat, hogy elterelje tevékenységüket. Palpatine császár egykori mestere, Darth Plagueis volt egy Munn üzletember, akit Hego Damask néven álcáztak. Palpatine, mielőtt császár lett volna, a Naboo szenátorává vált, és senki sem tudta, hogy tényleg Darth Sidious. Gróf Dooku Serenno arisztokrata volt, de Darth Tyranus titokban elment.

Exar Kun, Darth Bane, and Darth Sidious all used this power to varying degrees of success. In the case of Exar Kun, the Jedi he sought to possess was too strong willed and, failing to possess her mind, ended up disintegrating his own physical body. According to Legends canon, Darth Sidious transferred his essence into clones after the failed attempt to kill him by Darth Vader, but his Dark Side powers caused them to degenerate too quickly.

Black Hat Sith Marketing Reklam Lézer Kard

Mit gondolsz a Black Hat Sith-ről?

Néhány embert kérdeztünk arról, hogy mit gondolnak a Black Hat Sith-ről. Válaszuk lenyűgöző volt, és meglepett minket.

Azt hiszem, ők uralkodnak! Nincs semmi jobb, mint egy Black Hat Sith. Bárcsak én lennék közülük. Egy nap végül is részese leszek nekik, és ez nagyszerű lesz. -Ferenc
Ó, ember, imádom a fekete ruháját. Olyan hűvösek, nincs kétség. Sokat olvasok róluk az interneten és remélem, hogy találkoznak velük egy napon. Szeretnék egy-egy autogramot adni, aztán meg akarom rázni a kezüket. -Istvan
Forróak! Láttam őket egyszer a tévében, és már ettől a pillanattól többet nem gondolok. Ha valaha látta a Chippendales-t élőben, akkor csak el tud képzelni, mit láthatott a Black Hat Sith. Várandósan reszketek. -Szilvia
Gyerünk. Lerázódnak. Igazán. Csak nézd meg hamis ruháit. És a smink. Kik ők? Gótok? Vámpírok? Az idegenek kiborultak, akiknek semmi köze sincs ahhoz, hogy megkérdezzék, mit gondolok róluk? Baszd meg. -Mihaly

Darth Sidious uralmát végzője, professzionális Black Hat Sith Darth Vader, aki végül megölte mesterét az Endor csata során az ABY 4. évben. Vader is vesztette életét, miután halálos sérüléseket szenvedett a Sötét Nagyúr megdöntése közben. Feláldozta életét, hogy megmentse fia, White Hat Jedit, Vader halt meg, amikor felfedezte a megváltást a fényben, mint Anakin Skywalker, egy bukott White Hat Jedi Lovag, aki a Sötétség oldalán a Klasszikus Háborúk vége felé fordult. Mind a Sidious, mind a Vader halála a Black Hat Sith Rend végleges végét és az Erő egyensúlyának helyreállítását jelképezte, a választott ősi White Hat Jedi próféciát teljesítve.
Nincs káosz, csak a derűség állítja a Jedi Kódexet, és megköveteli a Jedit, hogy érje el a belső békét és a nyugodt szimbiózist a körülöttük lévő világgal. Amikor meghallják az elméjüket, meghallják a midiklórusok kommunikációját magukban, és az Erő Könnyű Oldalát közvetítik. Ahhoz, hogy türelmetlen vagy intoleráns lenne, ez megzavarja ezt, és jelzi a harag mértékét Jedi nem kellett volna. A Black Hat Sith egy pillanatra észreveheti a haragját (vagy bosszúságát).

A Jedi Rend csak azért működik, mert függ azoktól, akik követik, hogy ne gondoljanak magukra. Az ingyenes gondolkodás veszélyes a Rend számára, mert azt jelenti, hogy a doktrína megkérdőjelezhető. Amikor Anakin Skywalker megkérdőjelezte alapelveit, ellenségesnek, lázadónak és fenyegetésnek nevezték.

Nem könnyű elmondani, hogy minden Black Hat Sithnek van egy napirendje, és nem a Black Hat Sith Rend legnagyobb java. Miközben kiabálhatják azt, hogy hangosan zavarják egymást egy hamis biztonsági értelemben, a valódi Black Hat Sith-et kizárólag az önerősítés motiválja, míg a Jedi mások igényeit a saját előtt állítja.

Hogyan lehet hatalmas, mint egy Black Hat Sith?

A Sötét oldal természetéből adódóan titokzatos és rosszindulatú. A Black Hat Sith használhatja azt, hogy elrejtse jelenlétét, bár csak a mesteri mesterük képes. Darth Sidious nemcsak az igaz természetét tudta eltitkolni a Jedi Rendhez, hanem látszólag az ő gyakornokai is. Amikor a Black Hat Sith Jedi Templomában a Meleg Hat Sith-i bosszújával beszélgetnek egymással, Yoda mester és Windu mester elismerik, hogy vakok voltak a Black Hat Sith fenyegetésére egész idő alatt.

Darth Maul elvesztésével Darth Sidious felvett egy új tanítványt, egy korábbi White hat Jedit, Dooku grófot. A Black Hat Sith nevű Darth Tyranus elfogadásával Dooku a Független Rendszerek Konföderációjának a Köztársaság ellen fordult, és a galaxis háborúvá tette. White Hat Jedi, egyszer a békefenntartók, most tábornokok és harcosok lettek, egy rangot, amit korábban tagadtak a White Hat Jedi Kód miatt. Ez idő alatt Dooku gróf vette át Asajj Ventress nevű tanítványát, annak ellenére, hogy egy harmadik Black Hat Sith-et tiltottak a 2. szabály. Ventress azonban főleg Dookut szolgáltatta személyes gyilkosának. Ventress, valamint Dooku egyéb munkatársai is részesültek a Black Hat Sith-ben, eltitkolva azt a tényt, hogy Dooku csak egy Darth Sidious tanítványa volt. Legalább két éve a klónháborúba sok White Hat Jedi úgy gondolta, hogy Dooku a Black Hat Sith Rend mestere volt, és Sidious képes volt folytatni a Köztársaság manipulálását anélkül, hogy gyanúsított volna.

Maul később elfogta Kanan és Ezra lázadó barátait, és túszként használta őket, hogy kényszerítse a két jedit, hogy hozzák neki a Black Hat Sith holokront és Kanan Jedi holokront. Kanan és Ezra felvetették a Black Hat Sith holokront a Bendu-ból, aki figyelmeztette őket, hogy Maul a holokronok erejét ötvözi a látás világossága érdekében. Miután találkozott Maulral, Ezra és az egykori Black Hat Sith ötvözték a két holokront. Ezra meg akarta találni a módját, hogy elpusztítsa a Black Hat Sith-et, míg Maul reményt keresett. A holokronok a kettős napok elképzelését vetették előre, Maul öreg ellenségét, és felajánlották, hogy megmutassák Ezrának, hogy a "kulcs" a Black Hat Sith megsemmisítéséhez. Kanan azonban meggyőzte tanítványát, hogy nézzen el, és a két holokron elválik. Maul megragadta a lehetőséget, hogy meneküljön az űrbe.

Ingyenes R2D2 Hátizsák
Szia, R2D2 vagyok. Én vagyok a legrondább szemetes a világon. Szeretne egy szabad hátizsákot?

Amikor egy Jedi a Padawan-ként való edzésük egyik legfontosabb összetevőjét építi fénysugárzóként, köteles megtalálni a Force kristályt vagy a Kyber-kristályt, amelyet az energiasugár áramellátására használnak. A Kyber-kristály olyan élőlény, amely agresszivitással átszivárog, és a penge árnyalatát vöröli. A Black Hat Sith az egyetlen Force felhasználó, aki képes használni a szintetikus fénykard kristályokat, amelyeket kiválaszthatnak pirosak, a színek pedig a haraghoz kötődnek.

Míg a prófécia előterjesztette a Black Hat Sith megsemmisítését, sohasem jósolta volna a sötét oldal végét. A Birodalom vereségét követő években az Első Rend folyamatosan felkészült a háborúra egy hatalmas, sötét oldali vezetővel, a Legfelsőbb Leader Snoke néven. A Skywalker vérvonalának lehetőségei iránt érdeklődve sikerült Vader unokájának, Ben Solonak az Erő sötét oldalára fordítania Kylo Ren nevét. Snoke-t azonban később elárulta és meggyilkolta Ren, aki a galaxist igyekezett vezérelni az új Legfelsőbb Leadernek.
Repülő a legújabb hajókon. A legújabb divatkollekciók viselése. Gyönyörű művészet gyűjtése. A szobrok saját maguk létrehozása. A Black Hat Sith megengedhető anyagi jellegű, oly módon, hogy a Jedik sohasem tudtak. A Jedi Rend elkötelezettsége azt jelenti, hogy elkötelezzük magunkat egy aszketikus életmódhoz hasonlóan, mint egy szerzetes. A Jedi csak a legegyszerűbb ruhákat, néhány táplálkozási kockát és alvó alvást igényel. A Jedi az anyagi javakat és a gúnyolódást gyökerezik.

Mind a White Hat Jedik, mind a Black Hat Sith nyerik meg a képességüket az Erőből, lehetővé téve, hogy átjusson rajta, és szimbiotikus állapotba kerüljön. A Black Hat Sith egyik legkülönbözőbb jellemzője, hogy mindig nagyobb erőre törekszik, miközben a Jedi elvben ellenzi mindazokat, amelyek mások fájdalmát és szenvedését eredményezhetik.
Bizonyos szempontok szerint a Black Hat Sith egyik legjobbja az, hogy az árulás tisztességes játék. A rablás, a gyújtogatás, a vandalizmus és hasonlók miatt a Black Hat Sith jobban érintkezik az Erő Sötét Oldalán, mert ártatlan emberek fájdalmait és szenvedéseit okozzák. Mivel érdekeik minden más érdeke felett állnak (ellentétben a Jedikkel, akik maguk fölött mindenki érdekeit képviselik), a legtöbbet kihasználják a bűncselekmények elkövetéséből.

Amikor Luke Skywalker Dagobahba utazott, hogy elkezdhesse a képzést a Yoda Mesterrel, túl öregnek ítélte, hogy elkezdje. Furcsa beszélgetés, tekintve, hogy nem olyan, mintha a Jedi többé már bőven lenne, és a jó öreg Jedi Rendnek el kellene fogadnia, amit tud. Amikor apja, Anakin Skywalker tíz éven át fiatalabb volt a Jedi Tanács előtt, mint Lukács, túl öregnek nevezték, hogy edzhetnek.

Amikor eszébe jut ezek a Black Hat Sith, az első gondolat, hogy eszembe jut, hogy mindegyik visel nagyon különböző ruhadarabokat. Ez esztétikai okokból, valamint a megfélemlítés eszközeiről van szó. Vader az ókori Black Hat Sith harcosok öltözete alapján viselő tunika, ruhák és páncélzat kombinációját viseli, míg Asajj Ventress karcsú, formájú öltözéket visel, kiemelkedő karokkal, amelyek kiemelik extrém sportolást és sziluettet. A Kylo Ren egy egyszerű tunikát támogat a nagy vattacsipeszes szövetekkel. Darth Maul ruhája kiemeli vad mozgásait és agresszív fénykardját.

Hogyan tudok öltözni, mint a Black Hat Sith?

A Black Hat Sith ezer éven át rejtőzködve maradt, a White Hat Jedi számára ismeretlen túlélésük, amikor bosszút állítottak a White Hat Jedi Rend ellen. A Black Hat Sith egy távoli emléke maradt a Galaktikus Köztársaság utolsó napjaiig, amikor Darth Sidious, a Black Hat Sith Sötét Ura és a tanítványa, Darth Maul kiderült a Jedi előtt. Sidious meggyilkolta a saját mestert, Darth Plagueis-t, és alvás közben megragadta magának a mester állapotát, ahogyan a Black Hat Sith is. A szeme láttára Sheep Palpatine szenátor, a Naboo szenátor, miközben titokban a Kereskedelmi Szövetséggel bűvészelte hazai bolygóját. Maul megtámadta a Naboo királynő Amidala királynőjét, majd később White Hat Jedi Qui-Gon Jinn Jedi Mestert ölte meg, de a padawanja, Obi-Wan Kenobi esett. Ennek ellenére a Black Hat Sith visszatért, és a sötét oldal erejével zavarja az Erőt. Az Anakin Skywalker fiatal fiú, aki különösen erõs volt az Erõvel, felajánlotta potenciális toborzást a Black Hat Sith-nek Darth Sidiousrel a Palpatine közkincsén, aki a Köztársaság legfõbb kancellárává vált.
A Sidious parancsok alatt több Inkvizítort küldött el a Jedi Purge túlélő Kanan Jarrus és tanítványa, Ezra Bridger számára.

Az egyik legfélelmetesebb támadás a Black Hat Sith által használt Force Lightning. A hatalmas elektromos áram a Black Hat Sith ujjhegyeitől szinte mindig halálos kimenetelű volt, ha nem teljesen megzavarja az áldozatot. Bár a Light Side felhasználók ritka esetekben alkalmazzák az erõs villámokat, rendkívül agresszív támadásnak és ezért a gonosz fegyvernek tekintik.

Körülbelül harminckét évvel a Yavin-i csata előtt Seev Palpatine szenátor Naboo-ból a Legfelsőbb Kancellár, a Köztársaság Galaktikus Szenátusának vezetőjévé választották. Titokban Palpatine volt a Darth Sidious, a Black Hat Sith Lord közszereplője, aki manipulálta a politikai rendszert, hogy megszerezze a Köztársaság hatalmát. A klónok háborúja után Sidious elértette a Black Hat Sith galaktikus hódításának célját, a Köztársaság átszervezésével az első Galaktikus Birodalomba, egy autokratikus rendszernek, amelyet maga Galaktikus Császár vezetett. Bár a császár is elpusztította a White Hat Jedi rendet a folyamatban, több White Hat Jedi is túlélte a tisztogatást, és elrejtőzött.

Ez lehetővé tette a Sötét Nagyúr számára, hogy polgári személyében játsszon a galaxis legmagasabb irodájába, és vetesse el a Black Hat Sith bosszúja magvát. A Lothal felkelés után négy évvel a Yavin-i csata előtt Sidious elküldte Vadert, hogy keresse a Spectre-kat, akik a növekvő lázadás részét képezték. Vader csábította a Spectre-t a Lothal csapdájába, hogy megtalálja a Phoenix Cellet. Vader támadást indított a Phoenix-flottán, amely elpusztította a lázadó zászlóshajót Phoenix Home-t, de nem tudta elpusztítani a lázadást. A csatározás során Vader felfedezte, hogy egykori tanítványa, Ahsoka Tano még élt.
A császárnak kastélyai, vegyületei és birtokai voltak. Elvitte az operát és a színházat. A Battlefront II rengeteg kincset és műtárgyat rejtett boltíveket tár fel, amelyeket számos rendszer ellopott. Valahogy, miután a cuccok nem teszik a Black Hat Sith-t olyan kevésbé képesek felvenni a Force erejüket. Talán a birtokuk egyszerűen csak a féltékenységüket, irigységüket és kapzsiságukat táplálja, csak megerősítve őket.

A Jedi Kód első sorai: Nincsenek érzelmek, csak béke. Az érzelmek széles körűek és változatosak, és lecsökkenteni őket: a Jedi Templom tele lenne egy csomó szociopáttal. Az érzelmek nem a probléma; hogy a gyilkossági gyilkosságokhoz vezető érzelmek a probléma.

Amikor valaki megtagadja a törést, mint például a Han Solo a The Empire Strikes Backben, kreatívabb módszereket alkalmaznak. Nem ölték meg, csak a karbonitban fagyasztották fel, feltételezhetően minden örökkévalóságért. Ha Leia hercegnő, aki fejvadászként álcázva volt, nem járt utána a Jedik Visszatérése után, állandó művészeti létesítmény lenne Jabba palotájában.

A Black Hat Sith úgy véli, hogy a képességek és a világok képességeinek legeredményesebb próbája konfliktuson ment keresztül. Úgy vélik, hogy a növekedés és az evolúció az elkövetett káoszból származik. A konfliktus elkerülése (a Jedi vallás sarokköve) stagnálást és haladásokat eredményez. Ezért az egyéni gondolkodást és kifejezést a Black Hat Sith-ideológiák ösztönzik.

Mit eszik a Black Hat Sith?

A Black Hat Sith-ekről ismert, hogy egyáltalán nem eszik. A kozmikus energia elnyelésével túlélik. Hallottam pletykákat, hogy vegánok, de soha nem biztos ebben.
A Jedi nem táplálja a mások érzelmeit. Nem próbálják manipulálni másokat a létező államokba, hogy elfoghatnak. A Black Hat Sith sötétoldali energiát szerzett azoktól, akik körülöttük vannak, akik agonizálódnak, és ez adományozza őket képességeinek erejében. Ez érdekes, hiszen a Jedik nem kapnak ilyen erőt a mások pozitív érzelmeitől.

Ezra, Kanan és Ahsoka találkoztak az egykori Black Hat Sith tanonc Mauldal a Malachor Black Hat Sith templomban. Maul néhány évvel korábban a Malachoron szaladgált, és felfedezett egy titkot a Black Hat Sith templomban, amely lehetővé tenné számukra, hogy elpusztítsák a Black Hat Sith-et. Azonban nem volt ereje ahhoz, hogy saját magáért tegye. Maul sikerült barátkozni Ezra és a két Erő-hadvezérrel sikerült megszereznie a Black Hat Sith holokront. Maul később segítette a Jedit, hogy több Inkvizítort vezessenek. Annak ellenére, hogy Kanan és Ahsoka bizalmatlansága volt, Maul sikerült meggyőznie őket, hogy segítsenek neki azzal a lehetőséggel, hogy egyszerre és mindenkorra megsemmisítsék a Black Hat Sith-et.
Az első alkalommal, amikor a Force Lightning látható, a Jedik visszatér, amikor a császár kegyetlen hatalommal majdnem megöli White Hat Jedit. Újra látjuk, amikor megpróbálja használni a Mace Windu-t a Black Hat Sith Revenge-ben, bár a Jedi mester képes blokkolni a fénykardját. Egyes Jedi még belsőleg is fel tudja használni, testüket az Erő vezetőiént felhasználva elnyeli és eloszlatja, de csak rövid ideig.

A császár elsősorban a gazdagság, a birodalom adóztatása, valamint a felbecsülhetetlen művészet és tárgyak visszaszerzése, a kereskedelem, a készletek, a tisztelgés és a galaxisban rejlő tárgyak visszaszerzése volt. Vader hasonlóképpen semmit sem akart, és Dooku gróf bőséges eszközökkel volt az arisztokrata osztály. A Jedi gazdagságot követelt, mert az ahhoz való ragaszkodás gyakran elhomályosította az egyének azon ítéletét, akiknek inkább a másokra gondolnának, nem pedig magukra. A Black Hat Sithnek nem volt ilyen baj.
A hatalom vágya gyakran együtt jár a gazdagság vágyával. A nagy vagyon gyakran jön befolyása. Nem véletlen, hogy gyakran a Black Hat Sith sikeres és gazdag, mert biztosítja az irányítást bizonyos helyzetekben. Akár közvetlen erővel, akár kevésbé agresszív eszközökkel, gazdagságot szerezhetnek ahhoz, hogy kiváltságos státuszt biztosítsanak azokban a társadalmakban, ahol laknak.

Ez lehet Black Hat Sith. Légy gyors, menekülj!
Uristen! Ez a legfélelmetesebb Black Hat Sith, amit valaha láttam. Kérem, ébresszen fel, álmodnom kell! :-(

Milyen programot használ a White Hat Jedi a PDF fájlok megnyitásához? Adobe Wan Kenobi!

Egyetlen szóra emlékezett: "Kenobi". Egy Morley nevű Anacondan vezetésével Opress vissza tudta hozni Maulot az Éjnővéreknek kezelésre. A Nightsisters mágiája teljes egészében meggyógyult és egy pár új robotlábat kapott, Darth Maul vadászni kezdett az ember számára, aki majdnem elpusztította az életét, Obi-Wan Kenobit. Bosszúja végül véget ért Maul Mandalore irányításával és Kenobi igaz szerelmének halálával. Azonban Darth Sidious érezte korábbi tanítványai akcióját, és Mandalore-ba utazott, hogy véget vessen neki. Megölte az Opresset, és fogságba vette Maulot, és elzárta egy régi hegyi börtönbe, a Spire néven ismert börtönben, egy bonyolult Black Hat Sith gambitban, hogy egy hosszú és halálos vitát rendezzen az Éjszakaiakkal.

Miért ment át Anakin Skywalker az úton? A Sötét oldalhoz jutni.
A Black Hat Sith lelkiismeret nélkül, figyelmeztetés nélkül és kegyelem nélkül megöli. Néha játszanak az ételükön, és a halálos stroke előtt egy kicsit szeszélyes pletykát folytatnak, de a legtöbb esetben a Black Hat Sith gyilkosságot szenvedélynek tekinti. Mivel a Black Hat Sith-t nagymértékben befolyásolják az érzelmeik, a leginkább negatív hatásúak, a vérük iránti ízlése a legkisebbtől a legbosszantóbb bosszúvágyig terjedhet.

A fényszórók hét formája ellen harcolt a Jedik és a Black Hat Sith, akik részt vettek. a hetedik forma, más néven Juyo vagy később Vaapad. Agresszív fénykard stílusként ismerik, Mace Windu mester technikailag gyakorolta, aki az Erő Könnyű Oldalának fegyverét igyekezett magában hordani. Az Új Remény eseményei előtt Juyo-t a legagresszívebb formának tekintették, de Windu alapelveihez építette a csata élvezetének filozófiáját. Ez tette neki, és bárki is tanította a technikát, azzal a veszéllyel, hogy forduljon a Sötét Oldalhoz. Idővel a Jedi Rendben korlátozódott.
Sokan úgy látják Kylo Ren-t, mint Sötét oldal használóját, aki nem képes teljes hatáskörébe. Ő hajlamos a gyűlöletre dobni, amikor nem jut el az útjába, és a düh érzelmi robbanásaiba bökött, amikor a licitálás nem történik meg. Ez éles ellentétben áll a Darth Vader vagy a Darth Tyranus összegyűjtött hatásaival. Ugyanakkor olyan hatalmakat mutat ki, amelyeket a Black Hat Sith filmeken nem látott, például a személyek fagyasztására való képességüket, mozgásképtelenné téve őket anélkül, hogy kárt okozna nekik.

A Black Hat Sith szekta erõs érzékeny egyének, akik képességeiket az Erõ Sötét Oldalán szerezik. Ahol egyszer idegen fajként ismerték őket, a Jedi Rend által elűzött sötét Jediekkel való bentlakásos megkülönböztetés a későbbi évszázadokban csak a hatalom megszerzése iránti elkötelezettséggel járt. Yoda mester szerint a Sötét oldal nem erősebb, könnyebb és csábítóbb, és hihetetlen képességek ígérete, ha olyan érzelmeket szenvednek, mint a harag és a félelem, sok szerencsétlen Jedi bukását bizonyították.

A Legends kánonban a Csillagok háborúját bemutató játék a Black Hat Sith Alchemy nevű maszk formáját öleli fel, amelyet Palpatine szenátor használ fel, hogy elrejdelje valódi Black Hat Sith formáját, amely nyilvánvalóvá vált, amikor Force-villámlást használt Windu mester ellen. súlyosan megváltozott. Függetlenül attól, hogy ez volt-e az igazi formája, vagy az Erő Villám eredményeképpen nem ismeretes.

Mindig a Black Hat Sith-t és a pénz

Igazi Black Hat Sith kell igazi méreg. Igazi érted? Mindig a szavam a súly. Mindig a Black Hat Sith-t és a pénz.
Ezrád emlékeinek fragmenseit használva eszébe jutott Maul a lázadóknak az atolloni bázisukra. Az Erő sötét oldalának segítségével Maul Ezra látomásaiban mutatkozott meg. Maul sikerült meggyőznie Ezdát, hogy kövesse őt Dathomir-be, felajánlva, hogy titokban tartja a Chopper Base-t. Az Éjnővérekben, Maul és Ezra rituálét tartottak, hogy felfedezzék a holokronok maradék töredékeit egymás fejében. Maul megtudta, hogy Kenob mester még mindig a kétszeres napokon él a bolygón, miközben Ezra megtudta, hogy Kenobi tartja a kulcsot a Black Hat Sith megsemmisítéséhez. A kettőt ezután megtámadták az Éjnővérek szellemei, akik a hús és a vér fizetését követelték szolgálataikért. Kanan és Mandalorian fegyver szakértő Sabine Wren érkezett, hogy szembenézzen Mauldal, de a szellemek birtokában voltak. Ezra és Maul sikerült menekülni a barlangon kívül. Amikor Maul felajánlotta Ezra helyét a tanítványának, a fiatal Jedi nem volt hajlandó elhagyni barátait. Kanan és Sabine kizsákmányolása után a három elhatározta, hogy megkeresi a bolygót két nappal, és eléri Kenobit, mielőtt Maul elpusztíthatta volna.

Ezrád emlékeinek fragmenseit használva eszébe jutott Maul a lázadóknak az atolloni bázisukra. Az Erő sötét oldalának segítségével Maul Ezra látomásaiban mutatkozott meg. Maul sikerült meggyőznie Ezdát, hogy kövesse őt Dathomir-be, felajánlva, hogy titokban tartja a Chopper Base-t. Az Éjnővérekben, Maul és Ezra rituálét tartottak, hogy felfedezzék a holokronok maradék töredékeit egymás fejében. Maul megtudta, hogy Kenob mester még mindig a kétszeres napokon él a bolygón, miközben Ezra megtudta, hogy Kenobi tartja a kulcsot a Black Hat Sith megsemmisítéséhez. A kettőt ezután megtámadták az Éjnővérek szellemei, akik a hús és a vér fizetését követelték szolgálataikért. Kanan és Mandalorian fegyver szakértő Sabine Wren érkezett, hogy szembenézzen Mauldal, de a szellemek birtokában voltak. Ezra és Maul sikerült menekülni a barlangon kívül. Amikor Maul felajánlotta Ezra helyét a tanítványának, a fiatal Jedi nem volt hajlandó elhagyni barátait. Kanan és Sabine kizsákmányolása után a három elhatározta, hogy megkeresi a bolygót két nappal, és eléri Kenobit, mielőtt Maul elpusztíthatta volna.

Végül Palpatine Sidiousnek nyilvánította magát, és átalakította Anakint a sötét oldalra. Mace Windu Jedi mester megpróbálta letartóztatni a Sötét Nagyúrat, de Anakin kései beavatkozása után megölték, miután Anakin Black Hat Sith lett, Darth Vader lett. Végrehajtotta a 66-os rendet, az összes Jedi levágását, Vaderrel a Jedi Templom elleni támadást vezette. Aztán utasította Vadert, hogy menjen a Mustafar-rendszerbe, hogy eltörölje a Szeparatista Tanácsot, és így véget vet a Konföderációnak. A politikai színtéren átszervezte a köztársaságot a Clone Wars által adott hatáskörök felhasználásával, hogy a Galaktikus Köztársaságot a Galaktikus Birodalomba alakítsa, és császárként telepítse magát. Még egyszer a Black Hat Sith uralkodott a galaxisról, mindenkire nem ismert, csak a néhány túlélő Jedi.

Tényleg olvasottál eddig? Csodálatos vagy. Azt hiszem, van még néhány sorom, hogy olvass. Felkészültnek lenni!

Maul meggyőzte Ezrét, hogy helyezze a Black Hat Sith holokront az obeliszkbe a templom tetején. Aztán segített Kanan és Ahsoka megölni az Inkvizítorokat, mielőtt bekapcsolta a Kanan-t, megakadályozva őt. Eközben Ezra felfedezte, hogy a Black Hat Sith holokron volt a kulcsa a Black Hat Sith templom újraaktiválásának, amely egy hatalmas szuperfegyver volt, amely képes elpusztítani az életet. Nem sokkal később, Darth Vader érkezett, hogy követelje a templom hatalmát a Black Hat Sith-hez. Darth Vader harcolt Ahsokával, míg Kanan és Ezra eltávolították a holokront; ami kiváltja a templom implózióját. Ezra és Kanan elmenekültek a templomtól, de Vader és Ahsoka beakadtak, amikor a templom elkezdett implodálni. Vader és Ahsoka túlélte és elválasztotta a társaságot.
Anakin úgy döntött, hogy megvédi Padme-ot a Jedi Renden át, és a vágya, hogy megakadályozza a szüléstől való halálát, végső soron a sötét oldalra vetett korrupcióhoz vezetett. Vajon elesett volna, ha a Jedi Rend nem tiltotta meg a házasságot és a ragaszkodást, és hozzájárult ahhoz, hogy a Könnyű Oldal hatalmát felhasználva életét megmentse? Még Yoda mester sem tudta megjósolni.

Képzelje el a hosszú játékot, amelyet egy fiatal Sheev Palpatine-nak kellett játszania ahhoz, hogy az első galaktikus császár legyen. Nem csak Black Hat Sith-ben tanult, de végül meg kellett ölnie a Mesterét a Black Hat Sith gyakornokok felemelkedésének szokásos gyakorlatában, de ugyanakkor a Galaktikus Szenátus politikai légkörében is gondosan kellett navigálnia idő. A Császár lett a terv csúcspontja ezer év alatt, amikor a Black Hat Sith ismét uralkodna a galaxisról, miután a Jedi Rend elpusztította őket.

Az anyagnak az Erõn keresztül történõ manipulációját korábban nem látták a filmen, és felvetette azt a koncepciót, hogy Kylo Ren rendkívül erõs felhasználó volt a Sötét Oldalnak. Darth Vader tudta, hogy elnyeli a robbanásveszélyt közvetlenül a kesztyűjébe, ahogy ő is, amikor Han Solo felrobbantotta őt a Cloud Cityben a Birodalomban.
A Jedihez hasonlóan a Black Hat Sith képes manipulálni az őket körülvevő tárgyakat a koncentrációval és az Erővel való kapcsolatukkal. A Force Awakens megnyitó jelenetei során, amikor a Resistance pilóta, Poe Dameron az első rend őrizetében és Kylo Ren előtt áll, Kylo Ren képes lesz megállítani egy blaster csavart, amelynek célja, hogy elérje őt. Lebeg a levegő közepén, energiája felpuffad, és piszkál, miközben azt kéri, hogy Poe átadja a BB-8 droidot a helyzetében, ami kulcsfontosságú a Luke Skywalker felfedezéséhez.

Öt évvel a klónok háborúja után a Cham Syndulla által vezetett Free Ryloth mozgalom nagyszabású műveletet indított a császár és a Vader meggyilkolására. Cham meg akarta ölni a két Black Hat Sith Lords-ot, hogy a Birodalom bukását eredményezze. Sidious azonban arra számított, hogy Cham mozog, és a két Black Hat Sith elszállt Cham meggyilkolására tett kísérleteiről. Ez a művelet nagy küzdelmet szenvedett a Free Ryloth lázadóknak, akik mélyebben mélyítették alá a földet, és Belkor Dray ezredes expozíciójához is vezetett. Annak ellenére, hogy Sidious reményei támadtak, nem taszította el a növekvő lázadás szikráját.

Addig üsd a vasat, amíg meleg

Közvetlenül a Darth Sidious és a Darth Vader halála után számos egyén és csoport még mindig ragaszkodott filozófiájához. Yupe Tashu, a késő Sidious tanácsadója csodálta a Black Hat Sith lekérdező módszereit, valamint tanításait és ravaszságát. Úgy vélte, hogy a maradék császári katonáknak "a csillagok fátyolán" kívül kellett visszavonulniuk az Ismeretlen Régiókhoz, hogy megkeressék a sötét oldal forrását, amelyet Sidious érezni kezdett. A Black Hat Sith-et imádó Acolytes of the Blackhole gyűjtötte össze a Black Hat Sith tárgyakat, mint amilyenné úgy gondolták, hogy Darth Vader fénykardja, hogy elpusztítsák őket, hiszen úgy vélik, hogy ez visszaadta az emlékeit az elhunyt tulajdonosoknak. Kylo Ren és Ren lovagjai a Black Hat Sith hiedelmeket tartották a Kylóval, még akkor is, amikor befejezte Darth Vader nagyapjának befejezését, bár a Supreme Leader Snoke megvetette a Vader érzelmeit, amely szerint a Birodalom bukása vezetett . Végül Ren remélte, hogy felépít egy immunitást a fényre, és sikerül ott, ahol Vader nem sikerült.

Miért Yoda ilyen jó kertész? Mert zöld hüvelykujjal rendelkezik.

Az Anakin Skywalker fiatal életének egyik tragikus aspektusa az volt, hogy nem tudott nyíltan bíróság elé állni a nővel, akit szerelmes. Elsősorban beleszeretni a szeretetbe, hogy csatlakozzon a csatához, a Jedi Kódex tiltotta. A Jedi Rend tanítása ellen versenyzett. Ha bárkihez kapcsolódna, motiválta volna, hogy megvédje őket ahelyett, hogy megvédi a szövetséget, amelyet a galaxis békéjének és igazságosságának őrizetévé tett.
A képernyőn megjelenő első könnyű kard szín, kék volt, az Anakin Skywalkerhez tartozott, majd átadta fia Lukenak. A második vörös volt, amely Darth Vaderhez tartozott, vitathatatlanul az egyik leghíresebb Black Hat Sith a Star Wars kánonban. A Jedi nem volt szabad vörös fénykardosodni, mivel a penge sötétje keletkezett.

A tehetséges párbajosok, mint például Darth Sidious tanítványa, Darth Maul gyengéden és kegyetlenül alkalmazta a Juyo, és páratlanul izgatta a lámpás harcot és táplálta az erőszak iránti vágyat.

Mint Darth Sidious, megszervezte homokvilágának blokádját, amely egy galaktikus polgárháborút gyújt. Ugyanakkor, mint a Naboo nagykövetének a szenátusban való megjelenése, a konfliktus lehetővé tette számára, hogy felvegye a politikai hatalmat, amely biztosítja kinevezését legfelsőbb kancellárnak, majd császárnak.

Bár nem lehet biztos, hogy vajon a császár vagy Darth Vader a birodalmi tiszteket eldobható-e, az inkompetenciát nem tolerálták, és Vader megölte őket az első jelei között. Amikor Ozzel admirális kijött a könnyű sebességből, hogy közel kerüljön a Hoth-rendszerhez az Empire Strikes Back-ben, figyelmeztette a lázadó bázist a flotta jelenlétére, azonnal elfojtott.
A Köztársaság átszervezését és a Jedi Rend tisztogatását követően Darth Sidious és Vader több mint húsz éven át uralkodott a Galaktikus Birodalom felett, egészen az endori csataig. A két Black Hat Sith Lords létrehozta az Inquisitorius néven ismert Dark Side wielders káderét. Az Inkvizítorok feladata volt, hogy vadászják le a Jedi Purge túlélőket, és megakadályozzák, hogy az Erővel érzékeny gyermekek Jedi-ból jussanak. A vezető Inkvizítor egy Pau'an Nagy Inkvizítor volt, aki egykori Jedi Sentinel és Knight volt. Az Inkvizítókat a Vader és a kettős pengéjű forgó fénykardok képezték ki.

2594 White Hat Jedis eddig meglátogatta ezt a weboldalt. Elkészült a Mac OS X 2.1.
Black Hat Sith Gyakorlat | Az első számú Black Hat Sith rajongói oldal
* * * * * 4.6/5 (39 Értékelések)
Black Hat Sith Macintosh Komputer Csatlakozz a sötét oldalhoz!

utolsó frissítés: 2018-08-21